ΠΑΟΚ

Ο Λιάπης και τα ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο Λιάπης και τα ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Λιάπης άρεσε στον αγώνα με τα Τρίκαλα, στον οποίο υπήρξαν ρεκόρ για τον νεαρό στο σκοράρισμα και στα λεπτά συμμετοχής για τα ματς που έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο ματς με την ΑΕΚ ήταν ο πέμπτος πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ βάσει ranking και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα φανέρωσε ξανά το ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Λιάπη ο οποίος πέτυχε 11 πόντους στον αγώνα του Σαββάτου (9/5). Μάλιστα έκανε ένα... ονειρικό πρώτο ημίχρονο έχοντας 3/3 τρίποντα και 1/1 δίποντα (τελικά τελείωσε το ματς με 3/5 τρίποντα και 1/1 δίποντα).

Οι επιδόσεις στο σκοράρισμα

Οι 11 πόντοι του είναι η καλύτερη επίδοσή του στο σκοράρισμα αναφορικά με τα ματς που έχει παίξει ως παίκτης του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η δεύτερη καλύτερη επίδοσή του (μιλάμε για παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη) ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με την Καντού και στο εντός έδρας ματς με την Καρσίγιακα, όταν πέτυχε από οχτώ πόντους.

Οσον αφορά αποκλειστικά το ελληνικό πρωτάθλημα; Eίχε πετύχει επτά πόντους στο περσινό εντός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό και μέχρι να γίνει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, αυτή ήταν η κορυφαία επίδοσή του.

Τα λεπτά συμμετοχής

Πέραν του σκοραρίσματος, υπήρχε και ένα άλλο ρεκόρ για τον Λιάπη στο ματς του Σαββάτου. Αυτό αφορά τα λεπτά συμμετοχής... Κόντρα στα Τρίκαλα έπαιξε για 24 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα. Εως τον αγώνα με το σύνολο του Κώστα Παπάζογλου, ο περισσότερος χρόνος που είχε πάρει από τον Σούλη Μαρκόπουλο (μιλάμε για ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη) ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καντού που αγωνίστηκε για 17 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα.

Αποκλειστικά για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής που πήρε ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ που έπαιξε για 17 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

Οπως και να έχει, ο 20χρονος γκαρντ για δεύτερο συνεχόμενο ματς (δηλαδή κόντρα σε "Ενωση" και Τρίκαλα) στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε αρκετά, αυτό του έδωσε την δυνατότητα να δείξει το τι μπορεί να κάνει και... άρεσε πολύ με την απόδοσή του. Να σημειωθεί μάλιστα πως ο Μαρκόπουλος τον ξεκίνησε στη βασική πεντάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στο σύνολο του Παπάζογλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ