ΠΑΟΚ

Ο Κώττας και η προσφυγή

Σύμφωνα με το στρατόπεδο του Θωμά Κώττα έχει κατατεθεί προσφυγή για χρήματα που οφείλονται, με την πλευρά του παίκτη να θέλει την ελευθέρας του για να παίξει σε ομάδα που θα έχει δραστήριο ρόλο.

Η πλευρά του Θωμά Κώττα έχει ζητήσει εδώ και καιρό να παίξει σε άλλη ομάδα για να έχει πιο δραστήριο ρόλο και σύμφωνα με την πλευρά του καλαθοσφαιριστή έχει κατατεθεί προσφυγή για χρήματα που οφείλονται από την περσινή και την φετινή σεζόν.

Ουσιαστικά το στρατόπεδο του παίκτη πέρα από τα δεδουλευμένα, θέλει την ελευθέρας του έτσι ώστε συνεχίσει σε έναν σύλλογο που θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και δραστήριο ρόλο.

Το ποσό που οφείλεται στον νεαρό σέντερ δεν είναι πολύ μεγάλο (το συμβόλαιό του δεν είναι υψηλό) και μένει να φανεί αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Ακόμη και να γίνει αυτό πάντως, είναι ξεκάθαρο πως πρόθεση του καλαθοσφαιριστή είναι να μετακομίσει σε άλλη ομάδα για να αγωνίζεται πολύ. Να σημειωθεί πως γενικότερα ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με προσφυγές και αυτό δείχνει πως η ΚΑΕ είχε "δουλέψει" αρκετά το θέμα της οικονομικής συνέπειας προς παίκτες.

Συζήτηση με Δέδα

Το επόμενο διάστημα θα γίνει συζήτηση με τον Γιώργο Δέδα για το θέμα της πιθανής παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής βρέθηκε την Τετάρτη (1/6) σε ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας και μεταξύ άλλων τόνισε πως " σκέφτομαι να παίξω ακόμη έναν χρόνο μπάσκετ" και ότι " προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ".

Τα δεδομένα για την παραμονή του Δέδα μόνο αρνητικά δεν είναι (φαίνεται να υπάρχει καλό κλίμα, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα) αφού στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του (ακόμη και στα αποδυτήρια) ενώ έχει πολύ καλό σουτ που σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημά του στο αγωνιστικό κομμάτι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ