ΠΑΟΚ

Ο Γαλατσόπουλος, τα τηλεοπτικά και ο Βον

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ MOTIONTEAM

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, όπου συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών. Προληπτικά μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Τζούλιαν Βον για τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Πέμπτη (21/5).

Κατά την διάρκεια αυτού υπήρξε ενημέρωση για το θέμα των τηλεοπτικών και την συνέχεια της συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι, με την NOVA να ζητά διορία δύο εβδομάδων σχετικά με το αν κάνει χρήση του όρου που υπάρχει για νέο συμβόλαιο (σ.σ. το καλοκαίρι του 2013 είχε ανακοινωθεί η συμφωνία για 2+1 χρόνια).

Ποια η θέση του ΠΑΟΚ στο θέμα των τηλεοπτικών; Ο Γαλατσόπουλος στο συμβούλιο που έγινε, μετέφερε πως για το καλό του ελληνικού μπάσκετ θα πρέπει να υπάρχει κεντρική διαχείριση στο ζήτημα των τηλεοπτικών και να συμμετέχουν όλες οι ομάδες (την Πέμπτη πάντως ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία του Ολυμπιακού με τον OTE TV).

Μέρος του προγράμματος ο Βον

Ο Τζούλιαν Βον χτύπησε στον αστράγαλο στη διάρκεια του αγώνα με το Ρέθυμνο και την Πέμπτη (21/5) ακολούθησε μέρος του προγράμματος του ΠΑΟΚ.

Αυτό ωστόσο έγινε για προληπτικούς λόγους, όπως λένε στον "Δικέφαλο". Κατά τα άλλα, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα για τον Σούλη Μαρκόπουλο και ήταν διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες στην προπόνηση. Στο μεταξύ. οι Κώστας Κακαρούδης και Κώστας Χαραλαμπίδης κέρασαν για την ονομαστική τους γιορτή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ