ΠΑΟΚ

Νέος "πονοκέφαλος" για τα τηλεοπτικά

Νέος "πονοκέφαλος" για τα τηλεοπτικά

Η μείωση της πρότασης που έγινε την Τρίτη (18/12) όσον αφορά τα τηλεοπτικά "έφερε" την αντίδραση -και- του ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου επικρατεί δυσαρέσκεια για το θέμα.

Δεν λέει να λυθεί το πρόβλημα όσον αφορά τα τηλεοπτικά και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον ΠΑΟΚ... Ηδη στον "Δικέφαλο" δεν ήταν ικανοποιημένοι με την πρόταση που είχε γίνει όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, πλέον η Τρίτη (18/12) επιφύλαξε μια νέα δυσάρεστη έκπληξη στον ΠΑΟΚ (και άλλες ομάδες φυσικά) καθώς η πρόταση που έγινε ήταν μειωμένη.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και όπως λένε από τον "Δικέφαλο" ο εκπρόσωπος της TAF πρότεινε λιγότερα χρήματα στο σύνολο αυτών που είχαν συζητηθεί πριν μήνες.

Σε κάτι τέτοιο αντέδρασε ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος, ακολούθησαν κι άλλες ομάδες και πλέον η συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα οδεύει στο να γίνει απ' ευθείας μεταξύ της ΕΡΤ και του ΕΣΑΚΕ (θα σταλεί σχετική επιστολή στην ΕΡΤ γι' αυτό) προκειμένου να βρεθεί λύση.

Φυσικά το όλο θέμα φέρνει "πονοκέφαλο" στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αλλιώς είχε κάνει τον προγραμματισμό για τα έσοδα των τηλεοπτικών (θέμα που συνεχώς στέκονται στους "ασπρόμαυρους") και αυτός (ο προγραμματισμός δηλαδή) "πέφτει" κι άλλο έξω με την νέα μειωμένη πρόταση. Στον "Δικέφαλο" κάνουν λόγο για κοροϊδία στο όλο ζήτημα και υπάρχει δυσαρέσκεια.

Στα αγωνιστικά κατά την διάρκεια της προπόνησης γύρισε το πόδι του Λεωνίδα Κασελάκη, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό όπως λένε στον ΠΑΟΚ και στον "Δικέφαλο" περιμένουν να δουν πως θα αισθάνεται ο παίκτης την Τετάρτη (19/12).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ