ΠΑΟΚ

Ελπίζουν να μείνει ο Μαρκόπουλος

Ελπίζουν να μείνει ο Μαρκόπουλος
INTIME SPORTS

Να αφουγκραστεί τις δυσκολίες της ΚΑΕ και την προσπάθεια που έκανε η νυν διοίκηση για να είναι στο μέτρο του δυνατού τακτοποιημένος οικονομικά φέτος, περιμένουν στον ΠΑΟΚ από τον Σούλη Μαρκόπουλο

Το θέμα της παραμονής του Σούλη Μαρκόπουλο είναι δύσκολο, γνωστό βέβαια εδώ και καιρό (το έχουμε αναφέρει πολλέ φορές) και στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χωρίσουν οι δρόμοι με τον έμπειρο τεχνικό.

Από τον οποίο ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν να σκεφτεί και να... αφουγκραστεί κάποια συγκεκριμένα γεγονότα ώστε τελικώς να παραμείνει στους "ασπρόμαυρους". Ποια είναι αυτά; Καταρχάς το ότι από την τωρινή διοίκηση έχει πάρει κάποια χρήματα.

Μπορεί να μην είναι όλα που προέβλεπε η φετινή σεζόν, όμως, σε αντίθεση με χρήσεις των προηγούμενων ετών που ο έμπειρος κόουτς... δεν είχε δει ευρώ, φέτος είδε το χρώμα του χρήματος. Σε αυτό στέκονται αρκετά στον ΠΑΟΚ περιμένοντας ο ίδιος να καταλάβει πως η διοίκηση έχει δείξει διάθεση να τον τακτοποιήσει οικονομικά παρ' όλες τις δεδομένες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ -και- φέτος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" τονίζουν πως ο Μαρκόπουλος θα πρέπει να σταθεί και στο θέμα της εξυγίανσης που αποτελεί το μεγαλύτερο στόχο την δεδομένη χρονική στιγμή. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το ποσό που του προτάθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι αυτό που μπορεί να προσφέρει ο σύλλογος για τον ίδιο. Και πάνω από όλα, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, να του το εγγυηθεί πως θα το πάρει.

Σίγουρα, όπως παραδέχονται στους "ασπρόμαυρους", τα χρήματα (50.000 ευρώ για δύο χρόνια) που δίνονται στον Μαρκόπουλο δεν αντιστοιχούν στο... όνομά του, είναι όμως το ποσό που την δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να διαθέσει ο σύλλογος για την θέση του προπονητή. Και υπογραμμίζουν, ακόμη στον ΠΑΟΚ, πως ο Μαρκόπουλος εκτός από το ότι θα πάρει σίγουρα το ποσό που του προτάθηκε, θα αποπληρωθεί τα χρήματα που έχουν "μπει" στο άρθρο 99, με αποτέλεσμα η πενταετία που θα έχει συμπληρώσει στους "ασπρόμαυρους" να του αποφέρει κάποιες αρκετά καλές αποδοχές.

Η κουβέντα περί προϋποθέσεων

"Ο ΠΑΟΚ πρέπει να υπάρχει και αν υπάρχει, τότε θα πληρωθεί και ο Μαρκόπουλος", λένε μεταξύ άλλων στον "Δικέφαλο" που στέκονται στο ότι το "κούρεμα" είναι επιτακτική ανάγκη του άρθρου 99 και το οποίο απαιτεί ο "Δικέφαλος" να πληρώνει παλαιά χρέη ώστε να μην... πτωχεύσει. Και ακόμη στους "ασπρόμαυρους" τονίζουν πως θα πρέπει να υπάρχουν οι οικονομικές προυποθέσεις στο πως θα πρέπει να λειτουργεί ο ΠΑΟΚ και οι οποίες συγκεκριμένες προϋποθέσεις έχουν έχουν άμεσο αντίκτυπο και στο αγωνιστικό.

Περί... προϋποθέσεων υπήρξε αρκετή ώρα κουβέντα με τον Μαρκόπουλο την Παρασκευή (27/4), τον τελευταίο στον "Δικέφαλο" τον έχουν... αφήσει να σκεφτεί όλα τα παραπάνω και εκτιμούν πως εφόσον αντιληφθεί πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω ο σύλλογος όσον αφορά τα έξοδα, τότε θα πει το "ναι". Δύσκολα με βάση τα τωρινά δεδομένα, όχι όμως απίθανο σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εφόσον ο Μαρκόπουλος καταλάβει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει τον δρόμο λιτότητας.

Και μια που το θέμα του Μαρκόπουλου συνδέεται άμεσα με το οικονομικό, να σημειώσουμε πως την Δευτέρα (30/4) η ΚΑΕ θα πληρώσει τις υποχρεώσεις της που έχουν να κάνουν με το ασφαλιστικό και με την Εφορία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ