ΠΑΟΚ

"Να λάμψει όλη η αλήθεια"

"Να λάμψει όλη η αλήθεια"

Τι αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κώστας Πανάκας, για οικονομικά ζητήματα της ομάδας

Σε δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας (σ.σ. φιλοξενούνται δηλώσεις του Μιλτιάδη Κανώτα στα Σπορ του Βορρά) απαντά ο ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Κώστας, Πανάκας.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε:

" Με δήλωσή μου στην Συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, είπα ότι κατά την γνώμη μου, η διοίκηση του Ερασιτέχνη πρέπει να καθορίζει με σαφήνεια το χρηματοοικονομικό πλάνο της κάθε διοίκησης Πρωτοδικείου που η ίδια διορίζει και να προσέχει με τακτικούς ελέγχους αν αυτό τηρείται.

Είπα ακόμη ότι όλες οι έως τώρα διοικήσεις Πρωτοδικείου δεν σεβάστηκαν τα χρήματα του κόσμου του ΠΑΟΚ και τα ξόδεψαν αλόγιστα σε μεταγραφές, βάζοντας "μέσα" την χρήση τους και χρεώνοντας το σωματείο μας. Μοναδική εξαίρεση ως τώρα η διοίκηση του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Διάβασα δηλώσεις στον γραπτό Τύπο ότι με απειλούν με μήνυση για την θέση του αυτή, λέγοντας μάλιστα ότι μας άφησαν και 300.000 ευρώ πλεόνασμα. Η αλήθεια είναι πως οι προηγούμενες διοικήσεις χρέωσαν την ομάδα με ένα τεράστιο ποσό και μόνο με το "κούρεμα" μέσω του άρθρου 99 κατέβηκαν τα χρέη, το οποίο όμως θα συνέβαινε ούτως ή άλλως.

Η διοίκηση της ΚΑΕ έως τώρα επέλεξε τους χαμηλούς τόνους και δεν ενημέρωσε ως όφειλε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά όταν λέγονται ψέματα, θα πρέπει τα πράγματα να μπαίνουν στην θέση τους. Καλώ τον οποιονδήποτε θέλει, να μου υποβάλλει την μήνυση που θέλει, ώστε να λάμψει έτσι όλη η αλήθεια, η οποία έως τώρα σκεπάστηκε στο όνομα της πολιτικής των χαμηλών τόνων. Πανάκας Κωνσταντίνος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ