ΠΑΟΚ

"Να δω κάτι σοβαρό πρώτα..."

"Να δω κάτι σοβαρό πρώτα..."
INTIME SPORTS

Ο Δήμος Ντικούδης ξεκαθάρισε πως δεν βιάζεται να αποφασίσει για το αν συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ τονίζοντας ακόμη πως θα πρέπει να δει πρώτα κάτι... καλό από πλευράς ομάδας

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Δήμου Ντικούδη τα έχουμε αναλύσει... Ο ίδιος δεν βιάζεται στο να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, περιμένει να δει... πράξεις όσον αφορά την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και μετέπειτα θα "τρέξει" το θέμα της παραμονής του στον "Δικέφαλο".

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά έκανε σαφές πως δεν υπάρχει η παραμικρή βιασύνη για να πει το "ναι" στους "ασπρόμαυρους" τονίζοντας πως περιμένει να δει κάτι... σοβαρό από πλευράς της ομάδας για να συζητήσει γι' αυτή την προοπτική.

" Δεν έχω να πω τίποτε και δε θέλω να μιλήσω για την ώρα για την καριέρα μου και τη συνέχειά της. Ξεκουράζομαι και περιμένω. Είναι άλλωστε πολύ νωρίς, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους περισσότερους παίκτες. Δε βγήκε ούτε ο Ιούνιος. Θεωρώ ότι όλα θα γίνουν προς τον Αύγουστο. Τότε θα δούμε τι έχει γίνει στις ομάδες και στον ΠΑΟΚ. Γιατί τώρα δε βλέπω κάτι συγκεκριμένο", δήλωσε ο ίδιος. " Δε μου έχει γίνει καμία πρόταση, ούτε κάποια κρούση από διοικούντες της ΚΑΕ, αλλά δεν περιμένω κιόλας.

Δε γνωρίζω τι συμβαίνει τώρα στον ΠΑΟΚ, τι σχεδιασμός υπάρχει, αλλά όλα σε σχέση με μένα βρίσκονται μόνο σε φιλολογικό επίπεδο", πρόσθεσε ο ίδιος που επισήμανε πως... " μόνο άμα δω κάτι καλό, κάτι σοβαρό θα μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Κι αυτό θα φανεί τον Αύγουστο. Γιατί τότε οι ομάδες θα παίρνουν παίκτες και θα δούμε τι παίκτες έχουν στο δυναμικό τους, οπότε θα καταλήξω κι εγώ για το τι θα κάνω τη νέα σεζόν. Δεν έχω λοιπόν τώρα διάθεση να πω οτιδήποτε. Θα τα δω όλα και θα τα σκεφθώ αργότερα".

Για το ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον θέλουν στην ομάδα της επόμενης σεζόν, είπε: " Το ξέρω ότι με θέλουν, μου το είπαν πολλές φορές ακόμη και πριν φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Αντιλαμβάνομαι τα αισθήματά τους και τις σκέψεις τους, αλλά είναι πολύ νωρίς και περιμένω να δω κάτι σοβαρό για να συζητήσω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ