ΠΑΟΚ

Μπόγρης: "Να παίζω καλά σε όλη την σεζόν..."

Μπόγρης: "Να παίζω καλά σε όλη την σεζόν..."

Ο Γιώργος Μπόγρης στην επίσημη ιστοσελίδα του Γιούροκαπ ανέφερε πως θέλει να αγωνίζεται... όπως πρέπει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει εναντίον του Γκολούμποβιτς της Ανκαρα

Ο Γιώργος Μπόγρης μπλογκάρει στην επίσημη ιστοσελίδα του Γιούροκαπ και μεταξύ άλλων σε αυτήν ανέφερε: "Το παιχνίδι εναντίον της Αλμπα Φέχερβαρ ήταν δύσκολο για εμάς γιατί ήρθε από μια κακή ήττα από τα Τρίκαλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήμασταν κουρασμένοι πριν από αυτό το παιχνίδι λόγω των ταξιδιών που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες, παίξαμε εναντίον της Νίζνι και της Μπούντουτσνοστ".

Για το ματς με την Ανκαρα: " Ανυπομονώ να παίξω εναντίον της Ανκαρα και του Γκολούμποβιτς. Τον σέβομαι πολύ, αυτός είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι εκεί για την ομάδα του όλη την ώρα. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον Γολούμποβιτς, αλλά και σε άλλους παίκτες, όπως, για παράδειγμα, στον Αλεξάνταρ Ράσιτς. Πρέπει να επικεντρωθούμε και στον Κλέι Τάκερ πάρα πολύ. Φυσικά ο Γκολούμποβιτς είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, με εμπειρία στην Ευρωλίγκα".

Για την δική του παρουσία αλλά και για την φετινή σεζόν: " Επαιξα καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια του Γιούροκαπ και αυτό είναι καλό για μένα. Ελπίζω να μείνω στο ίδιο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος και ελπίζω να παραμείνω έτσι γιατί είναι μια μεγάλη σεζόν. Είναι σημαντικό για μένα να παίζω καλά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, όχι μόνο σε ένα ή δύο μήνες.

Επίσης είναι σημαντικό να κάνουμε το καλύτερο σαν ομάδα για να περάσουμε στους 32 της διοργάνωσης αλλά και να πάμε καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά μας στο τέλος της σεζόν και αυτή να μείνει στη μνήμη των οπαδών μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ