ΠΑΟΚ

"Μπήκε" ο Λάνγκφορντ

"Μπήκε" ο Λάνγκφορντ
INTIME SPORTS

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη ενώ στις 8/1 θα γίνει η εκδίκαση της προσφυγής της ΚΑΕ στο ΑΣΕΑΔ για την επανάληψη του αγώνα με τον Άρη

Παρουσία του Κέβιν Λάνγκφορντ έγινε η προπόνηση της Τρίτης. Ο Αμερικανός την Κυριακή είχε άδεια για να μείνει την Αθήνα, έτσι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας αλλά δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα καθώς η ομάδα είχε προπονηθεί το πρωί (λόγω αγώνα βόλει που υπήρχε το απόγευμα στο "Παλατάκι").

Σήμερα "μπήκε" στις προπονήσεις, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Την Τετάρτη η ομάδα μετά την προπόνηση θα επισκεφτεί τον Αστερόκοσμο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ και το περίπτερο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως μέχρι τον αγώνα (4/1) με τον Παναθηναικό δεν θα υπάρχει ρεπό.

Στο μεταξύ, στις 8/1 θα εκδικαστεί η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο ΑΣΕΑΔ για την απόφαση της επανάληψης του αγώνα με τον Αρη. Τον "Δικέφαλο" σίγουρα θα εκπροσωπήσει η νομικός της ΚΑΕ, Κατερίνα Γιαννακοπούλου ενώ η απόφαση δεν αναμένεται να γίνει γνωστή την μέρα της εκδίκασης της προσφυγής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ