ΠΑΟΚ

Μιλισάβλιεβιτς: "Ο Μπάνε είναι κάτι σημαντικό για μένα"

Μιλισάβλιεβιτς: "Ο Μπάνε είναι κάτι σημαντικό για μένα"

Στο "Παλατάκι" βρέθηκε ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς που συμφώνησε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς όσον αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί του. Τι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ

Στο "Παλατάκι" βρέθηκε την Παρασκευή ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς και είχε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Παρά το ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί του, συνεχίζει να διευκολύνει την προσπάθεια της ομάδας κατανοώντας την κατάσταση των "ασπρόμαυρων" και συμφώνησε με τον "τίγρη" για ένα ποσό κάτω των 45.000 ευρώ που του οφείλεται. Ο ίδιος πήρε μία υπογεγραμμένη φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς και μίλησε στο paokbc.gr.

" Οι εκκρεμότητες που έχουμε είναι ο τελευταίος λόγος που με φέρνει στη Θεσσαλονίκη. Κάθε χρόνο, όταν τελειώνω τις υποχρεώσεις μου θα περάσω 4-5 μέρες σε αυτήν την πολύ όμορφη πόλη και το γεγονός ότι είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Φυσικά και θα ερχόμουν να τον δω", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι ο άνθρωπος που με έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη συνεργασία που είχαμε, μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μου μετέδωσε την φιλοσοφία και την νοοτροπία που είχε ως αθλητής και αυτό με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Ξέρετε, εμείς στη Σερβία έχουμε μάθει από μικροί να εκτιμάμε ορισμένα πράγματα, αλλά και να σεβόμαστε πολύ ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη προσωπικότητα και ο Μπάνε είναι ένας από αυτούς. Μου μίλησε για την ομάδα, την κατάσταση που υπάρχει και την προσπάθεια που γίνεται και αυτό που κάνει το εκτιμώ πολύ, όπως θα εκτιμώ πάντα την ομάδα του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ