ΠΑΟΚ

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Γκίντενς

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Γκίντενς

Ο Γκίντενς σε ραντεβού που είχε τη Δευτέρα (29/1) με τον Μπάνε Πρέλεβιτς παραδέχτηκε πως θα έπρεπε να "κατέβει" στο ματς με τον Ηλυσιακό και τελικώς θα μείνει στην ομάδα. Χάνει Πανιώνιο ο Ντούβνιακ, άρχισαν πληρωμές για άρθρο 99

Αλλαγή δεδομένων με Τζέι Αρ Γκίντενς... Ο παίκτης του και ο ατζέντης του συναντήθηκαν την Δευτέρα (30/1) για να συζητήσουν καταρχάς για την απόφαση του Αμερικανού να μην "κατέβει" στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Ο ίδιος παραδέχτηκε το λάθος του, επισήμανε πως θέλει να μείνει στην ομάδα και έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσει στην ομάδα. Θα υποστεί όπως λένε κάποιες επιπτώσεις βάσει του εσωτερικού κανονισμού, ενώ θα διευθετηθεί και το χρέος προς τον ίδιο.

Σημαντικό ρόλο στο να συνεχίσει ο παίκτης, αν και αυτός δεν προκύπτει επισήμως από τον ΠΑΟΚ, είναι και το ότι ο παίκτης θα προσέφευγε στην FIBA για το ποσό του συμβολαίου του εάν αποχωρούσε. Κάτι που αναφέραμε και την Κυριακή (29/1) τονίζοντας πως το θέμα της νομικής αντίδρασης του παίκτη ήταν σημαντικό σε περίπτωση που οριστικά αποτελούσε παρελθόν.

Από εκεί και πέρα την Δευτέρα (30/1) ο Ούρος Ντούβνιακ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως δεν έχει υποχωρήσει το πρόβλημά του και πως έχει θλάση στον τετρακέφαλο.

Το θέμα είναι πως σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις δεν θα προλάβει το ματς με τον Πανιώνιο. Θα μείνει σίγουρα στα... πιτς σε αυτό και το θέμα είναι εάν παίξει με το Μαρούσι. Κατά τα άλλα την Δευτέρα (30/1) ξεκίνησαν οι πληρωμές για το άρθρο 99, ενώ στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέραμε, λένε πως θα γίνουν πληρωμές και στο αγωνιστικό τμήμα την Τετάρτη (1/2)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ