ΠΑΟΚ

"Μεγάλες και απίστευτες οι δυσκολίες"

"Μεγάλες και απίστευτες οι δυσκολίες"
MOTIONTEAM

Ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Σταυρόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ σε οικονομικό επίπεδο

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, μιλώντας στο "Αθλητικό Μετρόπολις" στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ κυρίως σε οικονομικό τομέα, επισημαίνοντας ακόμη πως δεν γίνεται ταυτόχρονα να "τρέξει" η εξυγίανση και να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα.

" Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να εξυγιάνουμε μια απαράδεκτη κατάσταση του παρελθόντος. Καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο είναι να πληρώνουμε μια ομάδα και άλλες τρεις ομάδες.

Είναι δύσκολο να έχουμε την ομάδα που πρέπει. Ο κόσμος που ξέρει από κοντά πράγματα για την ομάδα καταλαβαίνει το μέγεθος του προβλήματος", δήλωσε ο τεχνικός διεθυντής του ΠΑΟΚ που επισήμανε πως είναι δύσκολο ταυτόχρονα με την εξυγίανση να υπάρχει και ανταγωνιστική ομάδα. " Ο φίλαθλος θέλει διάκριση, καταλαβαίνετε ποιος δεν θέλει".

" Δεν μπορείς όμως να τα κάνεις και τα δύο. Κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει αύριο και πως η ομάδα θα επιβιώσει. Μόνο αν βρει ένα ιδιοκτήτη, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Νομίζω πως οι δυσκολίες είναι πολλές αν συνεχίσει η ομάδα δίχως ιδιοκτήτη. Είναι δύσκολο όμως να βρεις ιδιοκτήτη. Μόνος ένα τρελός μπορεί να μπει μπροστά. Νομίζω πως η ομάδα θα πηγαίνει με εμάς για να επιβιώσει η ομάδα".

Για το αν αξίζει οι παράγοντες του ΠΑΟΚ να ασχολούνται με την ομάδα με όλες αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν: " Πάντα αξίζει τον κόπο όταν ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πόσες αντοχές υπάρχουν. Το ότι έχουμε κλάψει για την ομάδα μάς κρατάει ζωνταντούς. Οι δυσκολίες είναι πάρα πολύ μεγάλες και απίστευτες".

Για το αν έπρεπε περισσότερο να εκμεταλλευτεί εμπορικά το "Παλατάκι". " Εγινε μια προσπάθεια με τον Πόλυ Κατσιώρα, τρέξαμε κάποιες χορηγίες, αλλά στην πορεία όταν καθένας δουλεύει εθελοντικά πρέπει να δώσει και χρόνο στις δουλειές του. Δεν τρέχει πλέον όπως πρέπει το ζήτημα. Ποιος μπορεί να αφιερώσει πλέον χρόνο. Δυστυχώς χάνονται έσοδα και πρέπει να μπουν άνθρωποι για να το τρέξουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ