ΠΑΟΚ

Με Κρίστμας και Μπούλιαν στο Περιστέρι

Με Κρίστμας και Μπούλιαν στο Περιστέρι

Με τους Ντιόντε Κρίστμας και Ζβόνκο Μπούλιαν να συμπεριλαμβάνονται από τον Σούλη Μαρκόπουλο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι στο κλειστό της Κένεντι (13/04, 17:00) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Τόσο ο Αμερικανός γκαρντ όσο και ο Κροάτης πάουερ φόργουορντ πρόλαβαν από την περασμένη Τετάρτη και χθες αντίστοιχα να πάρουνε μία γεύση της λογικής του Έλληνα τεχνικού εν όψει του ντεμπούτο τους.

Με την περίπτωση του Κρίστμας στον ΠΑΟΚ καλύψανε το κενό που είχε δημιουργηθεί στην περιφέρεια από την στιγμή που λύθηκε το συμβόλαιο του Ντόνι ΜακΓκράθ και με τον Μπούλιαν αυτό του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει δυνατή περιφέρεια με έμπειρους και ψηλούς παίκτες, που εναλλάσσονται σε όλες τις θέσεις και αυτό το στοιχείο της δίνει το πλεονέκτημα στις υψομετρικές διαφορές, ώστε να παίρνουν παιχνίδια από το λόου ποστ.

Το Περιστέρι είναι ομάδα που παίζει δυνατά και έξυπνα στην άμυνα, ξέρει να χτυπήσει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου στην επίθεση και στην άμυνα ξέρει να σταματήσει τον αντίπαλο εκεί που μπορεί να της δημιουργήσει πρόβλημα", τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Μαρκόπουλος αναφερόμενος στην ομάδα του και το νέο δίδυμο που έχει στην διάθεσή του των Κρίστμας και Μπούλιαν δεν έκρυψε πως: "Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε αρκετά καλή ψυχολογία αυτή την στιγμή. Έχουν έρθει δύο νέοι παίκτες στην ομάδα κι αυτό είναι πολύ θετικό, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν και για να ακολουθήσουν το αγωνιστικό μας στυλ.

Θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε το συντομότερο δυνατό στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε την παρουσία τους, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια", κάτι που απομένει να φανεί κατά πόσο θα έχει ήδη επιτευχθεί αύριο το απόγευμα κόντρα στο Περιστέρι.

Κι όσο για τον Ντάντε Στίγκερς ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα που παίζει πολύ έξυπνα και για να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς έξυπνα, αλλά και να βγάλουμε στο γήπεδο ότι καλύτερο έχουμε σαν ομάδα.

Πιστεύω ότι όπως σε όλα τα παιχνίδια, αυτό που θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε είναι η άμυνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, να κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής και παίζοντας δυνατά να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ