ΠΑΟΚ

"Ματιές" ΠΑΟΚ σε Μπάλενταιν

"Ματιές" ΠΑΟΚ σε Μπάλενταιν

Από τους παίκτες που είδε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο Portsmouth Invitational Tournament, στον ΠΑΟΚ θεωρούν καλή περίπτωση τον Ντι Τζέι Μπάλενταιν, ο οποίος αγωνίζεται ως πλέι μέικερ.

Στον ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως ασχολούνται με το Portsmouth Invitational Tournament και τους παίκτες που είδε εκεί ο Νίκος Σταυρόπουλος. Στον "Δικέφαλο" εξετάζουν την περίπτωση του Ντι Τζέι Μπάλενταιν. Πρόκειται για 23χρονο πλέι μέικερ (ύψους 1.88) τον οποίο στον ΠΑΟΚ φαίνεται να θεωρούν πως είναι καλή περίπτωση.

Στο Portsmouth Invitational Tournament είχε 5 ασίστ μέσο όρο αλλά στο σκοράρισμα δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο με τους 4 πόντους που είχε ανά αγώνα. Πάντως ήταν πολύ πιο παραγωγικός παίζοντας για το Evansville την σεζόν 2015-16 έχοντας 20,5 πόντους ανά ματς και 4,4 ασίστ μέσο όρο.

Προτάθηκε ο Αντερσον

Στον ΠΑΟΚ συχνά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ένας παίκτης που "στοχεύουν" να είναι ιδιαίτερα ακριβός. Πάντως υπάρχουν και εκείνοι οι καλαθοσφαιριστές που είναι πιο προσιτοί οικονομικά και ένας από αυτούς είναι ο Ζερμέιν Αντερσον ο οποίος έχει προταθεί. Πρόκειται για 33χρονο πλέι μέικερ (ύψους 1.88) ο οποίος την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στην Σεβίλλη και στην Μπραουνσβάιγκ.

Στην παρούσα φάση στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν την διάθεση να αποκτηθεί στο "1" κάποιος νεαρός Αμερικανός αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα αν δεν βρεθεί μια καλή λύση (όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά). Ετσι στον "Δικέφαλο" δεν θα πρέπει να αποκλειστεί υπό προϋποθέσεις να στραφούν σε μια πιο έμπειρη περίπτωση παίκτη και ο Αντερσον διαθέτει εμπειρία.

Ακόμη έχει προταθεί και ένας άλλος έμπειρος καλαθοσφαιριστής, ο Ντονέλ Τέιλορ (33, 1.98) που στο Μαρούσι υπήρξε παίκτης του Σούλη Μαρκόπουλου και δεν θεωρείται ιδιαίτερα ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ από την πιάτσα των μάνατζερ προκύπτει πως ο "Δικέφαλος" θα "τελειώσει" τα θέματα της απόκτησης των νεαρών, Γιώργου Διαμαντάκου και Διαμαντή Σλαφτσάκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ