ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Θα τα καταφέρουμε"

Μαρκόπουλος: "Θα τα καταφέρουμε"

Αισιόδοξος εν όψει του αγώνα με τον Απόλλων Πατρών εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Τι δήλωσε για την απόδοση του Χάτσερ.

"Ο Απόλλων διαθέτει παίκτες που βγάζουν μεγάλη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και αν τους δώσεις γήπεδο θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε τις εντός έδρας επιτυχίας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και αύριο οι παίκτες μας θα βρεθούν στην κατάσταση για να κερδίσουν το ματς", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Η Πάτρα έχει παίκτες που τρέχουν και που αν βρούν χώρο θα σε διεμβολίσουν. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τους σταματήσουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για την ήττα από τον Πανιώνιο: "Κάθε ήττα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία. Το θέμα είναι μέσα από την ήττα να δεις τις αδυναμίες και να τις διορθώσεις στο επόμενο ματς. Εγώ πιστεύω ότι στο τρίτο δεκάλεπτο βγήκαμε έξω από τους στόχους και τον ρυθμό που θέλαμε να επιβάλλουμε και επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να πετύχει εύκολα καλάθια. Αν είναι αδυναμία αυτό εντάξει, απλώς η ομάδα δεν αγωνίστηκε με τον τρόπο που θέλαμε εμείς".

Για την αισιοδοξία που υπάρχει εν όψει του ματς με τον Απόλλων Πατρών: "Αισιοδοξία πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, δεν είμαστε αισιόδοξοι για πρώτη φορά και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε την όρεξη να κερδίσουμε".

Για την κακή απόδοση του Χάτσερ: "Δεν είναι μόνο ο Χάτσερ, κι άλλοι παίκτες έχουν σκαμπαναβέσματα. Μπορεί να υπάρχει η γενική εικόνα ότι δεν προσέφερε αυτά που έδωσε στην αρχή της περιόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σίγουρα έχουμε απαιτήσεις από τον κάθε παίκτη, όχι μόνο από τον Χάτσερ, θέλουμε από τον κάθε παίκτη να παίρνουμε το κάτι παραπάνω".

Χαραλαμπίδης: "Στο χέρι μας να διατηρήσουμε το αήττητο"

Στη διατήρηση του αήττητου στο "Παλατάκι" στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης όσον αφορά τον αγώνα με τον Απόλλων Πατρών. Συγκεκριμένα ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε:

" Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για το 2013 κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Γνωρίζουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, πολύ περισσότερο όταν ο αντίπαλός μας, είναι μία ομάδα που έδειξε μέχρι τώρα ότι δεν παρατάει κανένα σχεδόν παιχνίδι και έχει παίκτες ικανούς να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα".

Συνεχίζοντας, τόνισε: " Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και για να το πετύχουμε θα χρειαστεί σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα, αλλά και πειθαρχία στην επίθεση. Εχουμε δείξει ότι όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε, οπότε είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να προσθέσουμε μία ακόμη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ