ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας"

Μαρκόπουλος: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας"
Μαρκόπουλος INTIME SPORTS

Με μία μεσημεριανή προπόνηση στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στο κλειστό της Γλυφάδας με τον Ίκαρο Καλλιθέας (27/02, 17:00).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει στην διάθεσή του τους ίδιους παίκτες που μπορούσε να υπολογίζει και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Δηλαδή δεν θα μπορεί να υπολογίζει από τους υπάρχοντες στο ρόστερ για μία ακόμη φορά στον τραυματία Ντόνι ΜακΓκράθ που αναμένεται ίσως και μέχρι αύριο να λυθεί το φετινό του συμβόλαιο με ανοιχτό το ενδεχόμενο υπογραφής νέου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

" Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα με ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πλήρες ρόστερ και καλή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια", τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναφερόμενος στον Ίκαρο Καλλιθέας σημείωσε: " Ο Ικαρος έχει δύναμη και στην περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι, όπου διαθέτει πολλά ψηλά κορμιά και καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να παίξουμε καλή άμυνα και να έχουμε σωστές επιλογές και στην επίθεση", για να παραδεχθεί: " Μας προβληματίζει το γεγονός ότι σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας κάναμε ελλιπή προετοιμασία, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Κι όσο για τον Μιχάλη Γιαννακίδη ο γκαρντ του ΠΑΟΚ υποστήριξε: " Με τον Ικαρο έχουμε παίξει ήδη δύο φορές, αλλά στο ξεκίνημα της σεζόν και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες. Κερδίσαμε και τα δύο εκείνα παιχνίδια, τα οποία όμως είχαν γίνει στο γήπεδό μας, ενώ και στο ρόστερ μας υπάρχουν σημαντικές διαφορές πλέον.

Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη και με γεμάτο ρόστερ κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ