ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί..."

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί..."
INTIME SPORTS

Τα όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος για το σαββατιάτικο (18/5, 19.00) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό στο "Παλατάκι"

Eναν ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ θέλει να δει ο Σούλης Μαρκόπουλος (είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του την Παρασκευή) στο ματς του Σαββάτου (18/5) απέναντι στον Παναθηναικό.

Ο έμπειρος κόουτς, δήλωσε:

"Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο παιχνίδι μετά από μία διακοπή τριών εβδομάδων, αλλά ταυτόχρονα και το πρώτο από μία σειρά συνεχόμενων αγώνων που θα πρέπει να δώσουμε μέσα σε μία εβδομάδα. Πρόκειται για μία τουλάχιστον πρωτότυπη κατάσταση, η οποία σαφώς και δεν βοηθά κανέναν και κυρίως το πρωτάθλημα. Θα το αντιμετωπίσουμε όμως και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα καταξιωμένη στην Ευρώπη, με πολύ μεγάλο και δυνατό ρόστερ. Πρόσφατα ενισχύθηκε και με έναν ακόμη παίκτη αξιόλογο κι αυτό επιβεβαιώνει την πληρότητά τους. Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αλλά ο στόχος για μας παραμένει ο ίδιος, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπούμε με την ίδια λογική και φιλοσοφία που μας έφερε ως εδώ, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος".

Χαραλαμπίδης: "Να κλείσουμε την κανονική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, είπε από την πλευρά μου: "Ένας αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ακόμη κι όταν βαθμολογικά δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, την οποία θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δημιουργήσαμε μία πολύ καλή εικόνα σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν κι αυτή την εικόνα θέλουμε να διατηρήσουμε ή να την κάνουμε και καλύτερη από εδώ και πέρα.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε και τον χρόνο για πολλές σκέψεις, καθώς μας περιμένουν συνεχόμενα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και ισχυρή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, με πλήρες ρόστερ και μαζί όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε ένα τέτοιο ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ