ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Μας βγαίνει η κούραση"

Μαρκόπουλος: "Μας βγαίνει η κούραση"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από το Ρέθυμνο και ο κόουτς της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος έκανε λόγο για επιθετικό πρόβλημα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την ήττα της ομάδας του από το Ρέθυμνο.

" Πάλι η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ αγχωμένη και κουρασμένη. Βέβαια είχε παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν όπως οι Χαραλαμπίδης και Παπαδόπουλος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι η ομοιογένεια που την είχαμε μέχρι και το ματς με την Ελευσίνα. Εχουμε δει δύο, τρεις αδυναμίες στο επιθετικό μας παιχνίδι, κάτι το που μας επηρεάζει ακόμη και στην άμυνα. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά τα σημεία για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι την άλλη εβδομάδα" είπε αρχικά και πρόσθεσε: " Δεν τίθεται θέμα επιπλέον παίκτη γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Αυτό το έχει πει και η διοίκηση".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα αντικατάστασης παίκτη: " Δεν επείγει αυτό το θέμα, αυτοί οι παίκτες είναι 15-16 ημέρες μαζί. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα τόσο νωρίς αν μπορεί να παίξει κάποιος ή όχι. Δεν μπορεί στην Ελευσίνα κάποιος να είναι πολύ καλός και μετά από μερικές ημέρες να λέμε ότι δεν αξίζει. Κανένας ξένος δεν παίζει πριν τον πρώτο 1,5 μήνα. Εδώ δεν έχουν ούτε 20 ήμερες μαζί.

Μπορεί να τους βγαίνει και η κούραση, είναι φυσιολογικό. Στην Ελευσίνα η ψυχολογία ήταν στα ύψη, παίζαμε άμυνα και μας βγήκε, μας έβγαινε όμως και η επίθεση. Οταν δεν σου βγαίνει η επίθεση, έχεις προβλήματα και στην άμυνα. Γιατί κάποτε πρέπει να βάλεις το καλάθι στην επίθεση. Αυτή την στιγμή το προβλημά μας είναι επιθετικό. Είχαμε επίσης τον Παπαδόπουλο που ήθελε να παίξει αλλά ήταν ανέτοιμος, όπως και τον Χαραλαμπίδη που τα χέρια του από την Τετάρτη είναι μπλοκαρισμένα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ