ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Ξεκινήσαμε από την άμυνα..."

Μαρκόπουλος: "Ξεκινήσαμε από την άμυνα..."
INTIME SPORTS

Τι ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Σούλης Μαρκόπουλος

Στην άμυνα στάθηκε κυρίως ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. O κόουτς του ΠΑΟΚ είπε:

" Ήταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, πολύ δυνατό με τον Πανιώνιο που παίζει οργανωμένο και δυνατό μπάσκετ. Έδειξε η ομάδα μας ότι μπορεί να αντέξει στην πίεση και να αντεπεξέλθει σε δυσκολίες.

Παίζοντας πολύ καλή άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ξεκινώντας από αυτό κομμάτι, δημιουργήσαμε καταστάσεις και είχαμε αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας. Χρειάζεται ακόμη χρόνος για να βελτιωθούμε και ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα μπορέσουμε να το πετύχουμε. Το τουρνουά ήταν πολύ καλό, γιατί οι ομάδες ήταν δυνατές και δημιουργήθηκαν πολλές και διάφορες καταστάσεις από αυτές που χρειάζεται για να είσαι πιο έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες βγήκαν κερδισμένες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους".

Μπόγρης: "Θετικό το ότι δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα"

Ο Γιώργος Μπόγρης δήλωσε: " Ήταν μία καλή εμφάνιση από την ομάδα μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και σε υψηλό επίπεδο. Ήταν μία καλή νίκη γιατί ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες, ομάδα του προπονητή και προφανώς θα είμαστε ανταγωνιστές για τις ίδιες θέσεις στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα απλό τουρνουά, αλλά νομίζω ότι με την παρουσία μας σε αυτά τα δύο παιχνίδια και την κατάκτηση της πρώτης θέσης και ικανοποίηση έχουμε, αλλά βάλαμε στην άκρη και την όποια αμφισβήτηση μπορεί να είχαμε από τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια.

Τα παιχνίδια που προηγήθηκαν ήταν καθαρά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, τώρα μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Η ομάδα δεν είχε σκαμπανεβάσματα στο σημερινό παιχνίδι κι αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι για την πορεία της δουλειάς μας. Ευχαριστούμε την ομάδα της Δράμας και την πόλη της Δράμας για την φιλοξενία και την πρόσκληση σε αυτό το τουρνουά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ