STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Κάναμε λάθη, δεν επιτρέπεται"

Μαρκόπουλος: "Κάναμε λάθη, δεν επιτρέπεται"
Μαρκόπουλος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες, την σκληρή άμυνα που έπαιξε η ομάδα, τα πολλά λάθη, καθώς και την ψυχολογία των παικτών. Βετούλας: "Κουραστήκαμε κάποια στιγμή"

Τα πολλά λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ, προβληματίζουν τον Σούλη Μαρκόπουλο... Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 72-66 αλλά ισοφαρίστηκε εν ριπή οφθαλμού σε 72-72 και λίγο έλειψε στο τέλος να χάσει το παιχνίδι.

"Οι παίκτες ξεπέρασαν το ψυχολογικό που πάθαμε την Τετάρτη και έπαιξαν καλά στα περισσότερα διαστήματα του αγώνα. Ο Απόλλωνας ήταν πολύ δυνατός, το πίστευαν. Παρόλο που παίξαμε σκληρή άμυνα έβρισκαν στο τέλος τον τρόπο να πετυχαίνουν καλάθι.

Μετά εμείς κάναμε λάθη, αυτό δεν επιτρέπεται για μια πεπειραμένη ομάδα όταν είναι έξι πόντους μπροστά. Ξέρουμε ότι η ομάδα μας δεν είναι σούπερ, είναι καλή ομάδα, πρέπει όλοι να καταλάβατε ότι θα έρθουν και οι ήττες. Ολες οι ομάδες έχασαν διαφορές και ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα. Να μην σταθούμε σε αυτό (σ.σ. το παιχνίδι της περασμενης Τετάρτης με την Ανκαρα), θέλουμε να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά", είπε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

"Αλλάξαμε τρεις παίκτες πάνω στον Μπολντς, έβαλαν καλάθια και οι υπόλοιποι, στην πορεία το πίστεψαν κι αυτοί. Θα δούμε τον Μπολντς και στα επόμενα παιχνίδια. Απέδειξε ότι ακόμη και να στοχεύσεις πάνω του μπορεί να βρει τις λύσεις".

Κατέληξε λέγοντας: "Η ομάδα είναι ψυχολογίας και αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε, πρέπει οι παίκτες να γίνουν επαγγελματίες και στα συναισθήματα. Είναι νωρίς ακόμη, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Τα ταξίδια δεν μπορείς να τα αποφύγεις, οι παίκτες δεν πρέπει να αισθανθούν ότι έχουν ένα κοπιαστικό ταξίδι, πρέπει να το δουν σαν εκδρομή, άσχετα που ακολουθεί ένας αγώνας".

Δέδας: "Για εμάς όλα τα ματς είναι δύσκολα"

"Είμαστε σε διαδικασία συνεχών αγώνων εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν έχουμε σχεδόν καμία ημέρα ξεκούρασης, ενώ οι περισσότερες ομάδες έχουν μπροστά τους μία εβδομάδα να μελετήσουν τον αντίπαλο", είπε αρχικά ο Δέδας και συνέχισε

"Θέλουμε να είμαστε τακτικά σωστοί αλλά με λίγες προπονήσεις είναι δύσκολο, όλα τα ματς για εμάς είναι δύσκολα. Εφόσον όμως είμαστε αήττητοι αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολη η καθημερινότητα. Μέχρι στιγμής ανταποκρινόμαστε. Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Ανκαρα είμαστε σούπερ".

Τόνισε ότι: "Ηταν πολλές οι άμυνες που φάγαμε κρίσιμα τρίποντα στο τέλος της επίθεσης. Παίκτες όπως ο Πέτροβιτς και Μπολντς αν βρεθούν μόνοι τους θα βάλουν το σουτ. Εβαλαν κάποια με την άμυνα πάνω τους. Εμείς ήμασταν εκεί, ήταν όμως και τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου τέτοια".

Βετούλας: "Κάποια στιγμή κουραστήκαμε"

"Εμείς φέραμε το ματς στη ισοπαλία, αλλά το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις κάποια στιγμή κουραστήκαμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποια προβλήματα στον ΠΑΟΚ βάζοντας μέσα κάποια παιδιά που μπορούν να σουτάρουν από έξω", είπε αρχικά ο τεχνικός του Απόλλων Πατρών και πρόσθεσε:

"Πρέπει να το ξεχάσουμε δεν πρέπει να μείνουμε στην καλή εμφάνιση", ενώ για τον Μπολντς επεσήμανε: "Είναι ένα παιδί που ξέραμε τι μπορέι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Γενικά είμαι ικανοποιημένος".

Ντάνιελ: "Ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια δύσκολα σουτ"

"Παίξαμε καλά και στην αρχή του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια δύσκολα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, αλλά κάναμε κάποια λάθη στις κατοχές προς το τέλος, αλλά γενικά κάναμε ομαδικό καλό παιχνίδι. Απλά ο ΠΑΟΚ στο τέλος κέρδισε", είπε ο Λένι Ντάνιελ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ