ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Ήταν δυνατή η άμυνα στο τέλος"

Μαρκόπουλος: "Ήταν δυνατή η άμυνα στο τέλος"

Διαβάστε το σχόλιο του Σούλη Μαρκόπουλο για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λουκόιλ. Τι είπαν και οι Μαργαρίτης, Βεργίνης.

Στην δυνατή άμυνα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τη Λουκόιλ.

Συγκεκριμένα είπε:

" Ευχαριστούμε την ομάδα του ΚΑΟΔ και την πόλη της Δράμας για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε σε αυτό το πολύ δυνατό τουρνουά. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με μία πολύ δυνατή ομάδα, που είναι και πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.

Η ομάδα μας δεν ήταν αρκετά καλή σε αυτοματισμούς επιθετικούς και στην αρχή του πρώτου δεκαλέπτου η άμυνά μας δεν ήταν όπως θέλαμε, αλλά είναι σημαντικό και ευχάριστο το γεγονός ότι όσο περνούσε ο χρόνος, και η άμυνά μας δυνάμωνε, αλλά και επιθετικά στοχεύσαμε σε συγκεκριμένα plays και αυτό βοήθησε ώστε να έχουμε καλύτερες επιθετικές επιλογές. Φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες, καθώς έγιναν ορισμένα λάθη τα οποία θα έπρεπε να τα είχαμε αποφύγει.

Στα τελευταία 4-5 λεπτά η άμυνά μας ήταν πολύ δυνατή και παρόλο που δεν είχαμε τα ύψη μέσα στη ρακέτα, ήμασταν σκληροί, δυνατοί, αλλά και αποφασιστικοί.

Είναι θετικός επίσης το γεγονός ότι η ομάδα διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι όταν ήμασταν ισόπαλοι στο σκορ και με ηρεμία, βάλαμε σωστούς στόχους στο παιχνίδι μας".

Μαργαρίτης: "Να δώσουμε βάση στα αρνητικά σημεία"

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, δήλωσε: " Ήταν ένα ακόμη σκληρό φιλικό, που μπόρεσε ο κόουτς να βγάλει κάποια καλά συμπεράσματα.

Είχαμε θετικές στιγμές και αρνητικές, πρέπει να δουλέψουμε τις θετικές και να τις κάνουμε ακόμη περισσότερες και να δώσουμε περισσότερο βάση στα αρνητικά μας σημεία, για να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Εγώ πρέπει να παίζω καλή άμυνα και ότι θέλει η ομάδα από μένα. Όσο για τα κοψίματα, νομίζω ότι είναι από τις φάσεις που αρέσουν στον κόσμο και μόνο καλό κάνουν στο άθλημα".

Βεργίνης: "Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα έχει μια καλή χρονιά"

Ο Δημήτρης Βεργίνης που από φέτος αγωνίζεται στη Λουκόιλ, είπε: " Χάρηκα που έπαιξα απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκα τρία χρόνια. Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και ουσιαστικά κρίθηκε σε μία φάση, στην τελευταία. Θα μπορούσαμε να είχαμε λειτουργήσει καλύτερα και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και πιστεύω ότι θα έχει μία καλή χρονιά. Το ίδιο εύχομαι και για μας. Είμαστε νέα ομάδα, είμαστε λίγες μέρες μαζί, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Και για μένα προσωπικά, είμαι μία χαρά στη Λουκόιλ".

*Στις 4/10 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα σε φιλικό που θα γίνει στο κλειστό της Καλαμαριάς καθώς στην έδρα του "Δικεφάλου" θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ ποντιακών χορών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ