ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Η καρδιά του προπονητή έχει περισσότερες λύπες"

Μαρκόπουλος: "Η καρδιά του προπονητή έχει περισσότερες λύπες"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε τόσο για τις 100+ νίκες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όσο και για την επιτυχία του "Δικεφάλου" στο ματς με τον Πανελευσιανιακό. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρέδωσε στον κόουτς του ΠΑΟΚ τιμητική φανέλα

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσε στον Σούλη Μαρκόπουλο μία φανέλα στο πίσω μέρος της οποίας υπήρχε ο αριθμός 100+ για τις 101 νίκες που έχει πετύχει έως τώρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πριν την συγκεκριμένη κίνηση ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: " Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα και στον κόουτς.

Η Ελευσίνα έπαιξε πολύ καλά κυρίως επιθετικά, είχε υπομονή, ρίσκαρε στο τέλος του χρόνου με τα τρίποντα που πέτυχε κι αυτό μας δημιούργησε το πιο μεγάλο πρόβλημα. Επειδή αυτό έγινε για δεύτερη φορά σε αγώνα μας, ίσως πρέπει να αλλάξουμε τις μορφές της αμυνάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μας, ίσως κάποιες στιγμές έδωσαν ευκαιρίες στους αντιπάλους να πετύχουν τρίποντα. Η Ελευσίνα είχε πριν τον αγώνα 33% ευστοχία στα τρίποντα και στο σημερινό 57%. Οπως είπε και ο Τσαιρέλης πρέπει να δουλέψουμε κατά την διάρκεια της διακοπής".

Για το χειροκρότημα που έλαβε από τον κόσμο για τις 101 νίκες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: " Ηταν η καλύτερη επιβράβευση αυτό το χειροκρότημα και τον ευχαριστώ, συνήθως η καρδιά του προπονητή έχει πιο πολλές λύπες παρά χαρές και ο προπονητής παλεύει μόνος του. Δεν ξέρω αν συνεχίσω για... 100 χρόνια ακόμη, αυτό εξαρτάται από τις ομάδες".

Για την έβδομη σερί νίκη του ΠΑΟΚ: " Σίγουρα βοηθά ψυχολογικά, μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά στις προπονήσεις, δίχως οι παίκτες να αισθάνονται πίεση"

Για το ότι ο Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε πολύ: " Ηταν να μην παίξει καθόλου, βελτιώθηκε, όμως, η κατάστασή του σήμερα το πρωί και γι' αυτό έπαιξε".

"Δεν χαλαρώνουμε"

Ο Μιχάλης Τσαιρέλης δήλωσε: " Κρατάμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Εχουμε μπροστά μας 20 ημέρες για να δουλέψουμε. Δεν θα χαλαρώσουμε γιατί ο κόουτς μας κρατάει στην... τσίτα".

Για την εξαιρετική του εμφάνιση είπε: " Δεν το βλέπω έτσι, πέτυχα κάποια εύκολα καλάθια μετά από καλές συνεργασίες. Οι νίκες έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά".

Για τα πολλά τρίποντα του Πανελευσιανιακού τόνισε: " Σε κάποιες περιπτώσεις κάναμε λάθη, αλλά κάποιες άλλες φορές δεχτήκαμε δύσκολα σουτ".

Τέλος, για τις επτά σερί νίκες υπογράμμισε: " Τίποτα δεν πρέπει να σημαίνουν, έχουμε μπροστά μας δύσκολη συνέχεια".

Σκαραφίγκας: "Στο ίδιο έργο θεατές"

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας, από την πλευρά του είπε: " Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είναι τιμή μου να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τον κόουτς που έχει δώσει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Το έργο μας ήταν δύσκολο, στο τρίτο δεκάλεπτο, πήγαμε σε προσωπικές μονομαχίες και ρισκάραμε, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ αλλά στο τέλος ήμασταν και πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Μας λείπουν λίγο οι προσωπικές φάσεις όσον αφορά κυρίως την άμυνα και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε με έναν-δύο παίκτες".

Ο Θωμάς Νίκου τόνισε: " Ηρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς, παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τα τρίποντα που πετύχαμε μπορεί να είναι ασυνήθιστο ποσοστό, αλλά δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτόν τον τομέα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ