ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Γι' αυτό είμαστε ψηλά..."

Μαρκόπουλος: "Γι' αυτό είμαστε ψηλά..."
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε πώς ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής παρά τα προβλήματα αντιμετωπίζει, όπως αυτά των Παπαδόπουλου και Καλλέ, με τον ίδιο να στέκεται και στην επιμονή των παικτών του για επιτυχίες

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ και τους τρεις λόγους που "εξηγούν" κατά κάποιο τρόπο το ότι ο "Δικέφαλος" είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αναφέρθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την πορεία της ομάδας του, το ματς με τον Πανελευσινιακό και το πόσο θα βρίσκεται ακόμα στους πάγκους.

Για το ματς με τον Πανελευσινιακό: "Εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο και να παρουσιάσουμε μια καλή και ανταγωνιστική εικόνα. Κάθε ομάδα βλέπει τις αδυναμίες της κάθε ομάδας και προσπαθεί να δημιουργήσει εκεί τα περισσότερα προβλήματα".

Για τις 100 νίκες που έχει σαν κόουτς του ΠΑΟΚ: "Αυτό είναι άλλο, η ομάδα είναι άλλο πράγμα. Οι παίκτες πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και η ομάδα να εμφανίζεται όσο το δυνατόν καλύτερα".

Για το πόσο ακόμη θα συνεχίζει στους πάγκους: "Αυτό δεν εξαρτάταi μόνο για τον προπονητή αλλά και από τις ομάδες, θα δείξει ο χρόνος...".

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος: "Κάθε προπονητής κάθε μέρα βλέπει διαφορετικά πράγματα και εφαρμόζει τα καλύτερα για τους αθλητές του. Κάθε ένας χρειάζεται να συμπληρώνει τον εαυτό του".

Για την σημασία των νικών: "Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα και οι νίκες βοηθούν τους νέους παίκτες και αυτό είναι σπουδαίο γιατί εμφανίζονται πο έτοιμοι στην προπόνηση".

Για το αν περίμενε αυτή την πορεία που έχει ο "Δικέφαλος" μέχρι στιγμής: "Βασικά υπάρχουν χαρακτηεριστικά που σε βοηθούν να κάνεις πιο εύκολο αυτό που φαίνεται δύσκολο. Πρώτα παίζει σημασία η σειρά των αγώνων. Επίσης πρέπει οι παίκτες να κάνουν παραπάνω από αυτά που τους έχουν οριοθετήσει κάποιοι.

Το τρίτο είναι να βρεθούν οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Βοηθηθήκαμε από όλα αυτά τα πράγματα παρά τις δύο κακές ήττε που είχαμε και κυρίως αυτή από τα Τρίκαλα που μας έριξε την ψυχολογία. Από εκεί και πέρα έχουμε προβλήματα. Ο Παπαδόπουλος και ο Καλλές έχουν ακόμη πρόβλημα αλλά οι παίκτες το θέλουν πάρα πολύ και αυτό μας δίνει κουράγιο".

Για την διακοπή: "Οταν μια ομάδα είναι ψυχολογικά καλά ίσως αυτό να είναι μπούμερανγκ. Τρεις εβδομάδες αργία είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για παίκτες που θέλουν να πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Οι ξένοι θα πάρουν άδεια. Την επόμενη εβδομάδα θα προπονηθούμε, έχουμε και ένα φιλικό με τους Ικαρους Σερρών. Δεν ξέρω αν κλείσουμε και άλλο φιλικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ