ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Εντελώς διαφορετική ομάδα"

Μαρκόπουλος: "Εντελώς διαφορετική ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στις αλλαγές στο ρόστερ του Πανελευσινιακού. Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης

Ο Σούλης Μαρκόπουλος συγκεκριμένα δήλωσε: " Ο Πανελευσινιακός είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα πλέον, σε σχέση με αυτήν που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και πολύ περισσότερο σε σύγκριση με την ομάδα που αποκλείσαμε στο ξεκίνημα της σεζόν στο Κύπελλο.

Από εκείνο το ματς γνωρίζουμε ότι πρόκειται να αγωνιστούμε σε μία δύσκολη και σκληρή έδρα.

Οι προσθήκες που έκανε ο Πανελευσινιακός με τους δύο ψηλούς ξένους παίκτες, του έχουν δώσει μεγάλη δύναμη κάτω από τα καλάθια, έχει αλλάξει και τον τρόπο παιχνιδιού τους προς το καλύτερο και αυτό επιβεβαιώθηκε από τις νίκες επί Ρεθύμνου και Πανιωνίου.

Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει πολύ καλά και αποτελεσματικά το τελευταίο διάστημα και αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τα δικά μας προβλήματα και τις απουσίες που έχουμε, θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας. Όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε το καλύτερο και από αυτό το παιχνίδι".

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης από την πλευρά του είπε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ότι η ομάδα της Ελευσίνας θα τα δώσει όλα, ξέρουμε ότι παλεύει για να μείνει στην κατηγορία και ψάχνει νίκες και μάλιστα τα έχει καταφέρει καλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες, όπως έγινε πρόσφατα με τον Πανιώνιο.

Αν και έχουμε απουσίες και προβλήματα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και πρέπει, και θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο το ματς, σε μία σκληρή έδρα, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε σωστά και οργανωμένα μέσα στο παιχνίδι για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ