ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Είχαμε διάρκεια, παίξαμε στοχευμένα"

Μαρκόπουλος: "Είχαμε διάρκεια, παίξαμε στοχευμένα"
INTIME SPORTS

Για τα στοιχεία που έδωσαν στον ΠΑΟΚ τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αρη και την ώθηση που έδωσε στον "Δικέφαλο" η συμπαράσταση του κόσμου μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Άρη:

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο, μας έδωσε μεγάλη βοήθεια, τώρα αν δύο τρία άτομα που πέταξαν κάποιο αντικείμενο δεν αντικατοπτρίζουν την μάζα του κοινού του ΠΑΟΚ που ήρθε εδώ να βοηθήσει την ομάδα".

Για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: " Ερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα, ήμασταν πολύ αγχωμένοι, το "πρέπει να κερδίσεις" ήταν σε εμάς, αλλά παρόλα αυτά κάναμε ότι είπαμε. Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο, είχαμε διάρκεια, παίξαμε στοχευμένα και σε αυτό δεν το κρύβω ότι έπαιξε ρόλο ο κόσμος".

Σε ερώτηση σχετικά με το ότι ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε τις διαφορές που είχε πάρει ο Αρης σχολίασε: " Έπαιξε ρόλο ο κόσμος και δεύτερον ότι ο ΠΑΟΚ πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα συνέχισε να παίζει για να σταματήσει το παιχνίδι του Αρη σε επίθεση και άμυνα. Η διαφορά με άλλα ματς είναι ότι σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά".

Ενώ για το αντιαθλητικό που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ λίγο πριν την λήξη του ματς δήλωσε: " Ο κανονισμός λέει πως αν δεν δοθεί μέσα η μπάλα δίνεται αντιαθλητικό φάουλ". Σε εκείνο το σημείο να σημειωθεί πως διαφώνησε ο τεχνικός του Αρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατέληξε λέγοντας: " Συγχαρητήρια στον Αρη γιατί έχει βρει χημεία, εύχομαι καλή συνέχεια".

Γκίντενς: "Είμαστε ευλογημένοι!"

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ατμόσφαιρα που επικράτησε την Τετάρτη (28/12) στο "Παλατάκι" και που κατά την γνώμη του έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην επιτυχία επί του Αρη.

" Είναι εκπληκτικό να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Η ομάδα μου ήταν ευλογημένη που έπαιξε ένα τέτοιο ματς και πήρε μια τέτοια νίκη" είπε αρχικά, ενώ για το κίνητρο δήλωσε: "Είχαμε καταλάβει την ότι ο Αρης είναι ο μεγάλος αντίπαλος μας, μέχρι και ο κόσμος την εβδομάδα που πέρασε μας έλεγε πως να παίξουμε. Ολοι ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν".

Ντικούδης: "Νίκη ευκαιρία για νέα αρχή"

Ο Δήμος Ντικούδης μίλησε για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη, λέγοντας: " Εύχομαι να είναι μια νέα αρχή για την ομάδα αυτή η νίκη. Γιατί το τελευταίο διάστημα δεν παίζαμε καλό μπάσκετ. Είχαμε τον κόσμο σήμερα που ήταν μεγάλη βοήθεια. Ο Αρης είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αλλά το θέλαμε πιο πολύ κι αυτό φάνηκε σε κάποια σημεία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ