ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Δύσκολο το έργο μας, θέλουμε την νίκη"

Μαρκόπουλος: "Δύσκολο το έργο μας, θέλουμε την νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλους επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει "χημεία" μετά την απόκτηση των Πέτγουει, Ντούβνιακ και Αλεξιτς και ζήτησε συγκέντρωση για το ματς με την Καβάλα.

Συγκέντρωση καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα θέλει ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος στάθηκε στα τρία νέα πρόσωπα που έχει ο ΠΑΟΚ (σ.σ. Ντούβνιακ, Πέτγουει και Αλεξιτς) και στο "δέσιμο" που πρέπει να έχει ο "Δικέφαλος".

Να σημειωθεί πως οι Τζέι Αρ Γκίντενς και Δημήτρης Αράπης προπονήθηκαν κανονικά (σ.σ. δεν είναι απόλυτα έτοιμοι πάντως), ενώ ο Ευθύμης Τσακαλέρης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Καβάλας.

Να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του αγώνα στις 14.00 θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ με αυτούς των "Αργοναυτών".

" Εχουμε αλλάξει σε πολύ σημαντικό βαθμό την ομάδα μας, έχουμε πλέον τρία νέα πρόσωπα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δούμε πως θα δεθούμε σαν ομάδα. Από την άλλη η Καβάλα είναι μία ομάδα που έχει έναν σταθερό κορμό από την αρχή της σεζόν και έχει καταφέρει να πετύχει ορισμένα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και να έχει και φέτος μία καλή πορεία", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: " Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας θα πρέπει να είναι μεγάλη, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και το έργο μας δύσκολο, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι φυσικά η νίκη".

Ντούβνιακ: "Επιτέλους θα παίξω!"

Από την πλευρά του ο Ούρος Ντούβνιακ στάθηκε στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. " Επιτέλους έρχεται η ώρα να παίξω και είναι αλήθεια ότι περιμένω αυτό το παιχνίδι και την στιγμή που θα μπω στο γήπεδο με ιδιαίτερη αγωνία. Αντιλαμβάνομαι ότι θα χρειαστούμε λίγο χρόνο, γιατί υπάρχουν πλέον τρεις νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά δουλεύουμε πολύ και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε όλοι έτοιμοι. Το παιχνίδι περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο, γιατί πρόκειται για έναν καλό και αξιόλογο αντίπαλο που θέλει ιδιαίτερη προσοχή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ