ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Δουλέψατε σκληρά και προσπαθήσατε"

Μαρκόπουλος: "Δουλέψατε σκληρά και προσπαθήσατε"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε προς τους παίκτες του στα αποδυτήρια ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο. Τι τόνισαν ακόμη οι Παπαδόπουλος και Ζουρνατσίδης

Συγκίνηση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΓΟΡ και τον αποκλεισμό από τη β' φάση των πλέι οφ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε στους παίκτες του ότι δούλεψαν σκληρά και προσπάθησαν πολύ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

"Είμαι υπερήφανος για ότι κάναμε αυτή την χρονιά. Για πολλούς από εσάς αυτές ήταν οι πρώτες πραγματικές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο, αλλά το παλέψατε, δουλέψατε σκληρά και προσπαθήσατε. Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς", είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος στους παίκτες του.

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης τόνισε: "Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο δουλέψατε. Σε όλους. Πήραμε μία απόφαση δύσκολη πέρσι το καλοκαίρι, την στηρίξαμε, δεν κάναμε πίσω ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες και πήραμε ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά μας δικαιώνει.

Μας δικαιώνει όλους. Θα μπορούσε βεβαίως να είναι και καλύτερο, αλλά αυτό που έγινε το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να σβήσει την μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλη την χρονιά. Και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε ως εδώ, με το καλύτερο ρεκόρ της ομάδας στην κανονική περίοδο τα τελευταία 14 χρόνια. Πρέπει πάνω σε αυτή την προσπάθεια να χτίσουμε και να συνεχίσουμε".

Τον λόγο πήρε και ο αρχηγός Λάζαρος Παπαδόπουλος που ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για την συνεργασία και απευθυνόμενος κυρίως στους μικρότερους τόνισε: "Αν μάθουμε από αυτή την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε, μόνο κερδισμένοι θα βγούμε. Κι αν όλοι συνεχίσουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας όχι μόνο νίκες θα πάρουμε, αλλά και πρωταθλήματα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ