ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Αλλάζουν οι ισορροπίες, αυτό είναι το δύσκολο"

Μαρκόπουλος: "Αλλάζουν οι ισορροπίες, αυτό είναι το δύσκολο"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ντόνι ΜακΓκραθ τονίζοντας πως οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να καλύψουν το κενό του. Τι είπε για το ματς με την Καβάλα.

Για τον αγώνα με την Καβάλα αλλά και την αποχώρηση του Ντόνι ΜακΓκραθ μίλησε την Παρασκευή (22/2) ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε:

Για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγγελου Κορωνιού:

"Εχει καλούς παίκτες έξω από το τρίποντο. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέξει και το κάνει συχνά. Προσπαθεί να έχει τρανζίσιον παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που η θέση της δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην δώσουμε δικαιώματα να τρέξει ο αντίπαλος.

Πρέπει να έχουμε ισορροπία. Ο Ατσάρα είναι πολύ καλός και είναι εύστοχος από το τρίποντο, είναι καλός και στην άμυνα. Εχουν τον Αλμπερτ και έχουν και τον Ταιρού που έβαλε 12 πόντους και τρεις ασίστ στο προηγούμενο ματς. Ο Μιλόσεβιτς τους έχει δώσει ένα στυλ παιχνιδιού και έχει αξιοποιήσει τον Κόλεμαν".

Για τους Μαργαρίτη και Χάτσερ: " Θα επανέλθουν όσο το δυνατό περισσότερο. Δεν είναι 100% έτοιμοι και επειδή άλλαξε και ο τρόπος που παίζει η ομάδα, δημιουργούνται προβλήματα. Μπορεί την Κυριακή να είναι στο πλάνο της ομάδας, μπορεί όμως και να μην είναι έτοιμοι ακόμη".

Για τον Παπαδόπουλο: " Δεν ξέρουμε πως είναι, θα δούμε σήμερα. Είναι θέμα το πώς θα αισθανθεί την μέρα του αγώνα περισσότερο".

Για τον ΜακΓκραθ: " Οταν ένας βασικός κρίκος αποχωρεί, σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους άλλους παίκτες. Αλλάζουν οι ισορροπίες και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε".

Για τον Χρυσικόπουλο: "Είχαμε πει πως θα τον βάλουμε σιγά σιγά. Ήρθε με μια άλλη φισολοφία αγωνιστική. Δεν μπορούμε να περιμένουμε όλες τις πληροφορίες να τις κάνει πράξη στο γήπεδο. Ο Νικολόπουλος έπαιξε όπως και ο Αμπαράς. Ελπίζουμε και αυτοί οι παίκτες να μας βοηθούν".

Για την αποχώρηση του ΜακΓκραθ και το θέμα της ενίσχυσης που δεν αναμένεται να προχωρήσει άμεσα: "Σίγουρα δεν θα βλέπουμε την ίδια εικόνα μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται χρόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο κάθε προπονητής θέλει τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα. Πρέπει να λάβουμε πολλά πράγματα υπ' όψιν όμως. Πρέπει να σκεφτούμε αν κάνει καλό ένας παίκτης που θα έρθει ή όχι, βάσει πάντα των οικονομικών δεδομένων. Ο ΜακΓκραθ χρειάστηκε χρόνο, έπαιξε σαν "1" και "2" και μάλιστα καλά. Αν πάρουμε έναν παίκτη δεν ξέρουμε πότε θα μπορεί να παίξει σαν τον ΜακΓκραθ. Πρέπει να του βγάλεις το εγώ και να του βάλεις το εμείς".

Για τους νυν παίκτες: " Το πρωτάθλημα παίζεται στα πλέι οφ. Εκεί υπάρχουν απαιτήσεις και ο αθλητές εκεί πρέπει να δείξουν πως ό,τι έχουν κάνει πριν είναι αληθές. Αν αυτοί οι παίκτες αποδείξουν πως έχουν πετύχει τον στόχο που έχουμε βάλει, έχει την δυνατότητα να τους πλαισιώσει η ομάδα με 3-4 παίκτες ακόμη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ