ΠΑΟΚ

Μαργαρίτης: "Πρέπει να είσαι προσγειωμένος"

Μαργαρίτης: "Πρέπει να είσαι προσγειωμένος"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν πετάει στα σύννεφα παρά τις έξι σερί νίκες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά.

" Το δώρο για μένα (σ.σ. είχε τα γενεθλιά του) είναι να κερδίζει η ομάδα. Σίγουρα, πάντως, με ικανοποιεί και το γεγονός ότι αναδείχθηκα MVP", είπε αρχικά στον "Sport 103 fm" και πρόσθεσε:

" Εχω φτάσει σε μία ηλικία που μπορώ να σκεφτώ και πιο ώριμα και με βοηθάει να παίξω καλύτερα. Η υπομονή και η δουλειά τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται τώρα ότι είχε αποτέλεσμα και ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια. Πρέπει να είσαι προσγειωμένος γιατί σήμερα παίζεις καλά, αύριο δεν παίζεις καλά".

Για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είπε: " Ισως αιφνιαδιαστήκαμε με τον καινούργιο παίκτη που είχε ο Ηλυσιακός και δεν περιμέναμε να είχε τόσο χρόνο και τόσες πρωτοβουλίες. Ετρεχαν πολύ στον αιφνιαδιασμό και δυσκολευτήκαμε. Σίγουρα αυτός ο παίκτης δεν είχε τα καλύτερα ποσοστά, στη συνέχεια πήραμε τα ριμπάουντ, ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση και φτάσαμε στη νίκη. Στο τελευταίο σουτ του Ηλυσιακού, σίγουρα λες ότι αν μπει σε εκείνο το σημείο μετά θα είναι δύσκολα, αλλά υπήρχαν κι άλλα δευτερόλεπτα".

Για το σερί μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ: " Μία ήττα σε βάζει να σκεφτείς, να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις περισσότερο. Η ήττα από τον ΚΑΟΔ μας έβαλε σε σκέψεις και μετά τα καταφέραμε με το έξι στο έξι. Με τον Πανελευσινιακό πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, δεν θα έχει να χάσει κάτι στην έδρα μας. Εύχομαι το σερί να μην σταματήσει ποτέ, εμείς θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να συνεχίσουμε το σερί. Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε. Δημιουργήσαμε προσδοκίες και θα παρακαλούσα τον κόσμο να έρθει κοντά μας για να κερδίζουμε ακόμη πιο εύκολα".

Τέλος δήλωσε: " Με έχει βάλει ο κόουτς και στην θέση "3", φαίνεται ότι μπορώ να ανταποκριθώ, είμαι πάντα στην διάθεσή του. Δεν νιώθω δικαιωμένος απλώς προσπαθώ πάντα για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ