ΠΑΟΚ

Mαργαρίτης: "Ακόμη καλύτερα τη νέα σεζόν..."

Mαργαρίτης: "Ακόμη καλύτερα τη νέα σεζόν..."
INTIME SPORTS

Τα όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και για την νέα αγωνιστική χρονιά

Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ αλλά και την επόμενη σεζόν μίλησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είχαμε μία πολύ καλή χρονιά πέρσι. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και με την διοίκηση και με τους προπονητές, ενώ είχαμε ένα πολύ καλό κλίμα με τους συμπαίκτες μου, είχαμε πολύ καλά αποδυτήρια. Εύχομαι τη νέα χρονιά, να είμαστε όπως πέρσι μεταξύ μας και αγωνιστικά να πάμε ακόμη καλύτερα στο πρωτάθλημα και να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη".

Για το ότι θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Είχα μία μικρή συμμετοχή με τον Ηρακλή πριν πολλά χρόνια και ουσιαστικά για μένα αυτή η συμμετοχή στο Eurocup θα είναι η πρώτη για μένα. Ήθελα πολύ να έρθει η στιγμή για να παίξω σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση επιπέδου κι αυτό ακριβώς αντιλαμβάνομαι ότι είναι το Eurocup και χαίρομαι πολύ που θα συμμετάσχω μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω μάλιστα όλοι μας και εμείς στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος, να απολαύσουμε αυτή την συμμετοχή μας".

Τέλος ο ίδιος ευχήθηκε... "να πάρουν σειρά και τα άλλα παιδιά. Είχαμε μία εξαιρετική σχέση πέρσι και θα ήταν πολύ καλό για όλους μας πιστεύω, αλλά κυρίως για την ομάδα, να συνεχίσουμε μαζί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ