ΠΑΟΚ

Μαραθώνια προπόνηση λόγω "νέων"

Μαραθώνια προπόνηση λόγω "νέων"
INTIME SPORTS

Ούρος Ντούβνιακ και Ααρον Πέτγουεϊ δέχονται εντατικά μαθήματα για να προσαρμοστούν άμεσα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα η προπόνηση της Πέμπτη (19/1) κράτησε τρεις ώρες!

Μετά τον Μίλουτιν Αλεξιτς, Ούρος Ντούβνιακ και Ααρον Πέτγουει δέχονται τα... ιδιαίτερα ώστε να προσαρμοστούν γρηγορότερα στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσουν όσο μπορούν στο παιχνίδι με την Καβάλα.

Ειδικότερα όσον αφορά την περίπτωση του Αμερικανού, δεν υπάρχουν πολλές μέρες να προσαρμοστεί αφού μόλις την Τετάρτη (18/1), έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Η έκδοση των δελτίων τους είναι καθαρά διαδικαστικό θέμα βάσει των όσων λένε στον ΠΑΟΚ και οι δύο αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ματς με τους "Αργοναύτες".

Πάντως προκειμένου να προσαρμοστούν αμφότεροι καλύτερα, η προπόνηση της Πέμπτης (19/1) κράτησε ούτε λίγο ούτε πολύ τρεις ώρες (!) ώστε ο Μαρκόπουλος να δείξει τα συστήματα της ομάδας. Στο πρόγραμμα της συγκεκριμένη μέρας δεν συμμετείχαν οι Τσακαλέρης και Αράπης λόγω ενοχλήσεων, αλλά και ο Τζέι Αρ Γκίντενς που έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω θεραπείας στο χέρι του. Πάντως στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως την Παρασκευή (20/1) αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Την Πέμπτη (19/1) επίσης χαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, ο οποίος, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον "Δικέφαλο", το Σάββατο (21/1) θα φύγει από την Ελλάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ