ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "Χρειάζεται προσθήκη η ομάδα..."

Μαλέλης: "Χρειάζεται προσθήκη η ομάδα..."

Ο Μάνος Μαλέλης υπογράμμισε πως εξακολουθεί να θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενισχυθεί

Σταθερός στην άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενισχυθεί είναι ο Μάνος Μαλέλης σε νέες δηλώσεις του.

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά είπε στον Arena:

Για την χρονιά που κλείνει: "Φροντίζω στα πλαίσια του δυνατού να βοηθήσω την ομάδα έτσι ώστε να είναι πιο δυνατή και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οι παίκτες έχουν κάνει την υπέρβαση και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου κακά. Η διοίκηση αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και εγώ μαζί με τον κ. Κοντομηνά βοηθάμε όσο μπορούμε. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά τα παιδιά αγωνίζονται πάντα με ότι έχουν και μπορούν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα".

Για την προσθήκη που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: "Εγώ παραμένω στη θέση μου και ας ακούγεται εγωιστικό. Πιστεύω πως η ομάδα έχει ανάγκη να αποκτήσει μια βοήθεια. Μπαίνουμε σε έναν δεύτερο γύρο και μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί και κόπωση. Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά θέματα αλλά αντιμετωπίζονται αυτά. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα.

Πρέπει να βρεθεί μια λύση η οποία θα φέρει μια προσθήκη στην ομάδα. Δεν είναι θέμα αντίθετης γνώμης αλλά αναγκαιότητας. Πιστεύω πως στη νέα χρονιά θα πάμε πάρα πολύ καλά. Δε μπορώ να αγνοήσω την υπόλοιπη διοίκηση ούτε μπορώ να παίρνω μόνο αποφάσεις. Συμφωνώ στους προβληματισμούς της διοίκησης αλλά πρέπει και αυτοί να βλέπουν πως η ομάδα του ΠΑΟΚ δε μπορεί να “δυσκολεύεται”.

Με μια προσθήκη ίσως και να υπήρχε διάκριση στην Ευρώπη. Όλα τα παιδιά παίζουν συνεχώς και αν υπάρξει μια έλλειψη θα υπάρξει και σοβαρό πρόβλημα. Με έναν παίκτη στόχος θα είναι η τρίτη θέση. Από εκεί και πέρα δε γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί. Η τρίτη θέση είναι το κατά πρώτον και από εκεί και πέρα κοιτάμε και για πιο μπροστά".

Για τις φήμες που λένε πως ο Ιβάν Σαββίδης θα ενδιαφερθεί για την ΚΑΕ: "Με μεγάλη μου χαρά σαν μέλος της διοίκησης τονίζω πως ένας επιχειρηματίας σαν τον Ιβάν Σαββίδη είναι καλοδεχούμενος. Έχουμε δει πόσο διάθεση έχει και πόσο έχει βοηθήσει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Από την άλλη μεριά θέλω όλα αυτά να υλοποιηθούν και να μην είναι απλά παραφιλολογίες και δημοσιογραφικά σενάρια. Όποιος και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ θα σταθώ δίπλα του. Επιθυμώ ο κόσμος να δει τον ΠΑΟΚ ενισχυμένο όχι όμως μόνο στο ρόστερ αλλά και με ιδιοκτήτη. Το ότι μπορεί να υπάρξει κάποια άλλη σκέψη από τον κ. Κοντομηνά δείχνει πως υπάρχει σταθερότητα.

Οπωσδήποτε η σεζόν θα τελειώσει με την υλοποίηση πλήρως της συμφωνίας που υπάρχει για τις χορηγίες. Ο κ. Κοντομηνάς είναι ένας επιχειρηματίας ο οποίος αν αποφασίσει κάτι δε κάνει πίσω. Ενδιαφέρεται όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα για την πόλη της Θεσσαλονίκης για αυτό και επεκτείνεται με τα “village”. Εγώ και πάλι εύχομαι να βοηθήσει κάποιος τον ΠΑΟΚ όπως και να λέγεται. Σίγουρα η επιθυμία διαφέρει από την πραγματικότητα".

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε: "Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ολόκληρο το ρόστερ. Όλα τα παιδιά και οι προπονητές δούλεψαν πάρα πολύ και έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια".

Για την προσέλευση του κόσμου: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός και έχει μάθει σε τίτλους. Δεν έχει συνηθίσει να βλέπει την ομάδα τέταρτη και με οικονομικά προβλήματα. Αγαπάει την ομάδα αρκεί να δει μια εξέλιξη στην ομάδα και ένα όραμα. Θέλω ο κόσμος του ΠΑΟΚ να δείξει υπομονή, καθολικότητα και να βοηθήσει όσο μπορεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ