ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "Θετικό το κλίμα μετά την συνάντηση με Κοντομηνά"

Μαλέλης: "Θετικό το κλίμα μετά την συνάντηση με Κοντομηνά"

Ο Μάνος Μαλέλης παραδέχτηκε πως ήταν προβληματισμένος για το θέμα της συνεργασίας του Δημήτρη Κοντομημά με τον ΠΑΟΚ, τόνισε όμως πως μετά την συνάντηση που έγινε υπάρχει πολύ καλό κλίμα

Ο Μάνος Μαλέλης, που συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Δημήτρη Κοντομηνά, μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις ανέφερε πως υπάρχει καλό κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας του γνωστού επιχειρηματία με τον ΠΑΟΚ, θέμα για το οποίο παραδέχτηκε πως ήταν λίγο προβληματισμένος.

Ο στενός συνεργάτης του Κοντομηνά ακόμη τόνισε ότι θα πρέπει να διευκρινιστούν ορισμένα σημεία της συνεργασίας.

Συγκεκριμένα είπε: "Υπάρχει ένα θετικό κλίμα, αλλά μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον κ.Κοντομηνά, υπάρχει μια ακόμη πιο καλή ατμόσφαιρα, ένα κλίμα εποικοδομητικό. Υπάρχει μια εγγύτητα απόψεων σχετικά με την συνέχιση της συνεργασίας.

Πιστεύει ο κ.Κοντομηνάς ότι αυτή τη χρονιά θα υπάρχει μια μεγαλύτερη προβολή των προιόντων του ομίλου, θα υπάρχει μια στήριξη απ' την ομάδα σε όλους τους τομείς. Και στην ασφαλιστική εταιρία και στους κινηματογράφους και υπάρχει προγραμματισμένη και μια ακόμη συζήτηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπου θα διευκρινιστούν όλα αυτά".

Για το αν ο κ.Κοντομηνάς μπορεί να γίνει κάποια στιγμή το αφεντικό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε: "Μου αρέσει ο Πλάτωνας, αλλά δεν μπορώ να ζω ουτοπιστικά. Η μεγάλη μου πρόθεση βεβαίως είναι να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι πολύ νωρίς, έχει σημασία τώρα που υπάρχει διάθεση για συνέχιση της βοήθειας.

Την επόμενη εβδομάδα θα καθίσουμε να συζητήσουμε την επέκταση της συνεργασίας και ίσως και για άλλα προιόντα του ομίλου. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, εγώ ήμουν λίγο προβληματισμένος για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας. Χρειάζεται μια πίστωση χρόνου, όλα αυτά μπορούσαν να δημιουργήσουν ερωτηματικά, αλλά του δώσαμε κάποιες απαντήσεις που ελπίζω να τον κάλυψαν. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό".

Για τις σχέσεις με τους ανθρώπους της ΚΑΕ: "Έχει εκτιμηθεί πολύ το έργο τους, και ιδιαίτερα η προσπάθεια του κ.Πρέλεβιτς, που μάλιστα δουλεύει αφιλοκερδώς, για τα χρέη, για την αξιοπιστία της ομάδας, για όλα. Υπάρχει ένα θετικό ισοζύγιο και αυτό το βλέπει θετικά ο κ.Κοντομηνάς. Όπως υπάρχει άριστο κλίμα και αλληλοεκτίμηση και με τον κ.Γαλατσόπουλο.

Μέσα στα πλαίσια της μελλοντικής συνεργασίας εξετάζεται η εκμετάλλευση του χώρου μέσα στο γήπεδο που θα αποτελέσει ένα πιθανό αντικείμενο συνεργασίας με τον όμιλο Κοντομηνά.

Η συνεργασία θα κυμανθεί στα ίδια πλαίσια, υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα, θα διευκρινιστούν ορισμένα σημεία της συνεργασίας και από εκεί θα είναι η αφετηρία και πάλι της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τη νέα χρονιά.

Την προσπάθεια αυτή που γίνεται θα ήθελα να δω αξιόλογα στελέχη που ήταν στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ πιο κοντά, όπως παλιούς προέδρους, όπως οι κ.κ. Βεζυρτζής, Αλεξόπουλος, Οικονομίδης, και παράγοντες, όπως οι κ.κ.Αμοιρίδης, Πανάκας, Πατρίδας, όλους αυτούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βοήθησαν τον ΠΑΟΚ κατά καιρούς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ