ΠΑΟΚ

Λάνγκφορντ, ο πιο σταθερός του ΠΑΟΚ

Λάνγκφορντ, ο πιο σταθερός του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι ο πλέον σταθερός παίκτης του ΠΑΟΚ εδώ και έναν μήνα έχοντας πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα επτά από τα τελευταία οκτώ ματς του "Δικεφάλου".

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και σημαντική συνεισφορά στην νίκη επί της ΑΕΚ... Ο λόγος για τον Κέβιν Λάνγκφορντ ο οποίος πέτυχε 18 πόντους και έδωσε πολύτιμες βοήθειες στον "Δικέφαλο" έτσι ώστε μείνει "όρθιος" απέναντι στην "Ενωση" (ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ) και εν τέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με τρίποντο του Τζέικ Οντουμ. Πλέον αρχίζει να γίνονται... συνήθεια τα καλά παιχνίδια του Λάνγκφορντ.

Δεν ήταν παραγωγικός για ένα αρκετά μεγάλο μέρος της τρέχουσας σεζόν, αλλά πλέον δείχνει τις δυνατότητες του που έχει. Εδώ και έναν μήνα αποδεικνύει... γιατί ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε το καλοκαίρι αποτελώντας μάλιστα τον πιο σταθερό παίκτη των "ασπρόμαυρων".

Ο Λάνγκφορντ, που βοηθά πολύ πλέον στο σκοράρισμα, έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα επτά από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια του ΠΑΟΚ (κατά σειρά απέναντι σε Απόλλων, Βέντσπιλς, Κηφισιά, Μπούντουτσνοστ, Κολοσσό, Παναθηναικό, Λιμόζ και ΑΕΚ).

Ο μόνος αγώνας που δεν κατάφερε κάτι τέτοιο ήταν αυτός με την Κηφισιά, στον οποίο πέτυχε 5 πόντους (σε αυτά τα οχτώ παιχνίδια, ο Αμερικανός είχε μέσο όρο 13,2 πόντους). Γενικώς από τις 6/12 όταν έγινε το ματς με τον Απόλλωνα και μετά, ο Λάνγκφορντ έχει βελτιωθεί πολύ.

Σε αυτά τα τελευταία οχτώ παιχνίδια των "ασπρόμαυρων", να σημειωθεί πως ο Απόλλωνας Τσόχλας (ο δεύτερος πιο σταθερός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ από το ματς με τους Πατρινούς και μετά) ήταν "διψήφιος" σε πέντε αγώνες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ