ΠΑΟΚ

Ξανά για Χαριτόπουλο ο ΠΑΟΚ

Ξανά για Χαριτόπουλο ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η περίπτωση του Χαριτόπουλου επανέρχεται για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπόγρης που βλέπει "ζεστά" την προοπτική να παίξει στον "Δικέφαλο" και το θέμα Παπαδόπουλου.

Μέχρι πριν λίγο καιρό τα δεδομένα για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο ήταν αρνητικά και στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν πως δεν υπάρχουν ελπίδες να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο παίκτης. Φαίνεται πως στον "Δικέφαλο" αρχίζουν να ελπίζουν ξανά.

Το θέμα του Ελληνα φόργουορντ επανέρχεται στο προσκήνιο και από τους κόλπους της ομάδας υπάρχει η πληροφόρηση πως ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης επιμένει πολύ για την απόκτηση του Ελληνα φόργουορντ.

Στο μεταξύ όσον αφορά τους ψηλούς υπάρχει η περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη του οποίου το όνομα αναφέραμε από τον Ιούνη για τον ΠΑΟΚ. Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως στη παρούσα φάση εφόσον δεν συνεχίσει στο εξωτερικό, από την Ελλάδα "βλέπει" πιο ζεστά την περίπτωση του "Δικέφαλου".

Υπάρχει και το οικονομικό πάντως στη μέση αφού θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή σε αυτό μιας και οι "ασπρόμαυροι" δεν μπορούν να "ανοιχτούν" ιδιαίτερα (και αυτό έχει μεταφερθεί στο στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή). Μέχρι τα μέσα του μήνα το αργότερα θα ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα, με την πλευρά του Μπόγρη να είναι σε επικοινωνία με αυτή των "ασπρόμαυρων" ενώ όσον αφορά τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, τα επόμενα 24ωρα (λογικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ