ΠΑΟΚ

Κρούση στον Ντούβνιακ για παραμονή

Κρούση στον Ντούβνιακ για παραμονή

Διαβάστε για την πρώτη κουβέντα που έγινε με τον Ούρος Ντούβνιακ για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν, αλλά και τον... τελικό με το Ρέθυμνο, όπως χαρακτηρίζεται το συγκεκριμένο ματς στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας

Στον ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει αρέσει πολύ ο Ούρος Ντούβνιακ και αυτό έγινε σαφές στον παίκτη! Από τον "Δικέφαλο" ήδη έχουν μεταφέρει στον παίκτη πως τον υπολογίζουν και την νέα σεζόν και θα ήθελαν η συνεργασία τους να επεκταθεί και την επόμενη αγωιστική χρονιά.

Εξάλλου ο παίκτης μόνος ακριβός δεν είναι (σ.σ. τουλάχιστον αυτή την χρονική περίοδο, αφού το κασέ ενός παίκτη ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα ανέβει), το μπάτζετ για την νέα σεζόν, όπως είναι λογικό, δεν θα είναι μεγάλο αφού υπάρχει στην μέση και το θέμα εξυγίανση και έτσι ο Σέρβος φαίνεται να είναι... λαβράκι.

Ο ίδιος πάντως από την πλευρά του μετέφερε πως "είναι ακόμη νωρίς" να γίνεται μια τέτοια συζήτηση. Ετσι τον επόμενο καιρό, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει μια νέα συζήτηση και πιθανόν να υπάρχει οριστική απάντηση εφόσον φυσικά ο παίκτης είναι έτοιμος να την δώσει.

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ και στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, θέλουν να αφήσουν πίσω το κακό παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι. Είναι γεγονός πως ούτε οι παίκτες έμειναν ικανοποιημένοι για την απόδοσή τους στο συγκεκριμένο ματς και επικεντρώνονται στο ματς με το Ρέθυμνο. "Είναι τελικός", λένε χαρακτηριστικά και δείχνουν έτσι πόσο κρίσιμο είναι το συγκεκριμένο ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ