ΠΑΟΚ

Κρούση για παραμονή σε Παππά

Κρούση για παραμονή σε Παππά
INTIME SPORTS

Έγινε μια πρώτη κουβέντα μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και του Νίκου Παππά για την προοπτική παραμονής του παίκτη. Διαβάστε αναλυτικά...

Στον ΠΑΟΚ τον θέλουν και μετά το τέλος αυτής της σεζόν, το έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό και πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και η πρώτη κρούση στην πλευρά του Νίκου Παππά για την παραμονή του στην ομάδα.

Πηγές αναφέρουν πως υπήρξε μια κουβέντα από πλευράς των "ασπρόμαυρων" με το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή για να συνεχιστεί και μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου η συνεργασία με τον 21χρονο γκαρντ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που τονίστηκε από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή είναι πως ακόμη είναι νωρίς για να υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ το θέμα θα εξαρτηθεί -και- από την έκβαση της δικαστικής διαμάχης με την Μπιλμπάο για την αποζημίωση του παίκτη (σ.σ. είναι ελεύθερος, απλώς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με τις υποχρεώσεις του ισπανικού συλλόγου στον καλαθοσφαιριστή).

Η πλευρά του παίκτη να σημειωθεί πως στην παρούσα φάση "βλέπει" με ενδιαφέρον την προοπτική ο τελευταίος να συνεχίσει να αγωνίζεται στoν ΠΑΟΚ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι δεδομένο πως θα γίνει. Ίδωμεν...

Διαβάστε το αφιέρωμα του Sport24.gr στα... κατορθώματα του Νίκου Παππά

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ