ΠΑΟΚ

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για Παπαδόπουλο

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Ξεκίνησε φυσιοθεραπεία ο Τσαιρέλης, θα προσπαθήσει τα επόμενα 24ωρα να ανεβάσει ρυθμούς.

Εκτός του τραυματισμού του Μχάλη Τσαιρέλη, στον ΠΑΟΚ έχουν πάντα στο μυαλό τους την κατάσταση του Λάζαρου Παπαδόπουλου ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό την δεδομένη χρονική στιγμή είναι στον... αέρα, σύμφωνα με τα όσα λένε από την ομάδα.

Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το πώς θα νιώθει ο "Λάζος", ο οποίος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Στον ΠΑΟΚ ασφαλώς και θέλουν να διαθέσιμος για τον ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα με τον Πανελευσινιακό αλλά τονίζεται στην ομάδα ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα νιώθει τις επόμενες μέρες μιας και έχει πόνους στο γόνατο (δεν υπάρχει η διάθεση για κάποιο ρίσκο στην περίπτωσή του, ειδικότερα από την στιγμή που "έρχονται" πολλά κρίσιμα ματς).

Την ίδια στιγμή που ο Τσαιρέλης, που "πονάει" κι αυτός (κουτσαίνει στο περπάτημα), έκανε φυσιοθεραπεία την Δευτέρα και σε 2-3 μέρες θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς μήπως και προλάβει τον σαββατιάτικο αγώνα. Στο μεταξύ οι Χάτσερ, Χαραλαμπίδης και Δέδας ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (3/4) σε φιλικό παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) τον Ερμή Λαγκαδά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ