ΠΑΟΚ

Κουβέντιασαν για Χάτσερ...

Κουβέντιασαν για Χάτσερ...
INTIME SPORTS

Οι συζητήσεις που έγιναν την Κυριακή (6/1) στον ΠΑΟΚ για τον Γουίλιαμ Χάτσερ και την ενδεχόμενη αλλαγή του και οι απαραίτητες προυποθέσεις να μην ζημιωθεί η ΚΑΕ αλλά και να δώσει το οριστικό ΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος

Αρκετές οι συζητήσεις στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Πανιώνιο... Οι άνθρωποί του είχαν διάφορες συνομιλίες την Κυριακή (6/1) και απασχόλησε η απόδοση του Γουίλιαμ Χάτσερ.

Λογικό αν αναλογιστεί πως ήδη υπήρχε προβληματισμός για τον παίκτη (το έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό αυτό), ο οποίος δεν προσέφερε ούτε στο ματς με τον Πανιώνιο.

Κάπως έτσι οι σκέψεις για αλλαγή του έγιναν εντονότερες και αν αυτές θα πάρουν σάρκα και οστά θα εξαρτηθεί όπως λένε στην ομάδα από το αν βρεθεί κάποιος παίκτης που θα έχει χαμηλό κασέ, όπως o Aμερικανός (αυτό θα φανεί μέσα από έρευνα αγοράς). Δεν είναι στη παρούσα φάση -τελείως- αρνητικοί στον ΠΑΟΚ για αντικατάστασή του, τονίζουν όμως (όπως πολλές φορές έχει γίνει) πως δεν θα πρέπει να γίνουν σπατάλες στα οικονομικά.

Εδώ πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να βοηθήσει ο Μάνος Μαλέλης (εξωδιοικητικός παράγοντας που συνεχώς στέκεται κοντά στην ομάδα και ήταν αυτός που έκανε το deal με τον Δημήτρη Κοντομηνά) ούτως ώστε να βρεθούν χρήματα για να μην ζωμιωθεί οικονομικά η ομάδα.

Το θέμα Χάτσερ φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια και θα αναλυθεί στο Δ.Σ. που θα γίνει τα επόμενα 24ωρα αλλά στον ΠΑΟΚ "βάζουν" στο τραπέζι και μια άλλη παράμετρο που έχει να κάνει με το ότι θα πρέπει να δοθεί το οριστικό ΟΚ για αλλαγή του από τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Στο τεχνικό τιμ της ομάδας είναι αλήθεια πως δεν στέκονται τόσο πολύ στο σκοράρισμα του Χάτσερ αλλά σε άλλες δουλειές που μπορεί να κάνει (θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει σε άμυνα και οργάνωση), βλέπουν το θέμα πιο... σφαιρικά και έτσι εκτός από τις όποιες συζητήσεις γίνονται στον ΠΑΟΚ για αλλαγή του, θα πρέπει ο τεχνικός του "Δικεφάλου" να συμφωνήσει απόλυτα σε αυτό.

Στο μεταξύ το επόμενο διάστημα στους "ασπρόμαυρους" περιμένουν να "τρέξει" και το θέμα της δόσης των χρημάτων που έχει να πάρει η ΚΑΕ από την συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη (στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον κρατήσουν "ζεστό" για να ασχολείται... πιο ενεργά με την ομάδα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ