ΠΑΟΚ

Κουβέντα και αναμονή για Ντελινικάιτις - Γκετσέφσκι

Κουβέντα και αναμονή για Ντελινικάιτις - Γκετσέφσκι
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (20/6) η πλευρά του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πως τα επόμενα 24ωρα θα υπάρχει απάντηση από τους Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι για την πρόταση αποπληρωμής που τους έχει γίνει. Συγκρατημένη αισιοδοξία στον "Δικέφαλο" για το ζήτημα, στο εξωτερικό έφυγε ο Πρέλεβιτς.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται οι απαντήσεις των Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι.... Αυτό έγινε γνωστό την Τετάρτη (20/6) στην πλευρά του ΠΑΟΚ μετά από επικοινωνία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου με τον Αρη Λυχναρά.

Ο Λουτσιάνο Καπικιόνι έχει ενημερώσει τους καλαθοσφαιριστές και περιμένει να ακούσει από αυτούς το πως "βλέπουν" τα όσα προτάθηκαν από την πλευρά της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως υπάρχει πιθανότητα ακόμη και πριν το σαββατοκύριακο να υπάρχει απάντηση. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι γεγονός πως πιστεύουν και ελπίζουν πως θα λήξει θετικά το όλο ζήτημα, ενώ κατά τα άλλα δεν υπήρξε τελικά την Τετάρτη (20/6) συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας για να συζητήσουν διάφορα θέματα (οικονομικά και αγωνιστικά). Αυτό έγινε λόγω του ότι έφυγε για το εξωτερικό (Σκόπια) ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Όπως λένε στον ΠΑΟΚ, το πιθανότερο είναι το ραντεβού των ανθρώπων της ομάδας να γίνει την Παρασκευή (εκτός κι αν γυρίσει ο Πρέλεβιτς την Πέμπτη και γίνει την ίδια μέρα, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο).

Σε ρυθμούς προπονήσεων...

Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν ξανά οι προπονήσεις στο "Παλατάκι" με την συμμετοχή των Κόνιαρη, Λιάπη, Βαρυτιμιάδη (αυτοί από την εφηβική ομάδα), Στυλιανού, Καραγκιολίδη, Ακτύπη, Θεοδωράκου και Νικολόπουλου (από το καμπ), Καλαμπάκα και Καλλέ.

Την Πέμπτη (23/6) θα μπει και ο Κατωπόδης (αναμένεται να προστεθεί και ο Αμπαράς). Δεν σημαίνει πάντως πως συμβόλαια θα δοθούν μόνο σε κάποιους από αυτούς καθώς θα υπάρχουν προσθαφαιρέσεις στο καμπ αυτό το διάστημα. Να σημειωθεί ακόμη πως ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βασιλείου, θα μιλήσει στο αναπτυξιακό καμπ της ΕΚΑΣΘ για κορίτσια την Παρασκευή και το Σάββατο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ