ΠΑΟΚ

Κουβέντα για Ντελινικάιτις - Γκετσέφσκι

Κουβέντα για Ντελινικάιτις - Γκετσέφσκι
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε με τον Αρη Λυχναρά, ο οποίος εκπροσωπεί τους δύο παίκτες και ο τελευταίος φάνηκε να μην είναι αρνητικός για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί.

Το θέμα των Ντενιλικάιτις και Γκετσέφσκι "καίει" και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν πριν την επικοινωνία με τον Λουτσιάνο Καπικιόνι να γίνει μια κουβέντα με τον Αρη Λυχναρά (εκ των εκπροσώπων των παικτών).

Με τον τελευταίο επικοινώνησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επαναλαμβάνοντας πως η πρόταση στους δύο είναι με χρήματα εγγυημένα και πως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση αφού ο "Δικέφαλος" δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη πρόταση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στον ΠΑΟΚ, φάνηκε να υπάρχει κατανόηση από τον ατζέντη και να μην υπάρχει αρνητική εισήγηση από πλευράς του προς τον Καπικιόνι για την πρόταση του "Δικεφάλου".

Βέβαια το σημαντικό είναι τι θα αποφασίσει ο γνωστός ατζέντης και οι παίκτες... Μάλιστα έχει στείλει και εγγράφως ο Λυχναράς προς τον Καπικιόνι (υπάρχει στην... ατζέντα να γίνει η κουβέντα και με τον ίδιο, όπως επισήμως παραδέχονται στον ΠΑΟΚ) η πρόταση των "ασπρόμαυρων". Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως θα λήξει οριστικά το ζήτημα θετικά.

Τέλος ο Σούλης Μαρκόπουλος θα μεταβεί την Παρασκευή (15/6) στην Κύπρο και θα δώσει το παρών και τις... γνώσεις του σε σεμινάριο προπονητικής που θα γίνει το σαββατοκύριακο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ