ΠΑΟΚ

Κόσμος; Απών...

Κόσμος; Απών...
INTIME SPORTS

Διαβάστε πόσα εισιτήρια έχουν "κοπεί" φέτος σε κάθε ματς του ΠΑΟΚ και θα καταλάβετε γιατί στον "Δικέφαλο" είναι απογοητευμένοι από την προσέλευση του κόσμου και όρισαν 5 ευρώ γενική είσοδο στο ματς με το Μαρούσι

Ποιος θα το περίμενε πως ο ΠΑΟΚ έχοντας τον Μπάνε Πρέλεβιτς στον προεδρικό θώκο δεν θα είχε την υποστήριξη των φιλάθλων του...

Κι όμως, ο κόσμος του "Δικεφάλου" δεν στηρίζει φέτος την ομάδα όσο θα ήθελαν οι άνθρωποι του, οι οποίοι έχουν απογοητευτεί από το συγκεκριμένο γεγονός. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο σύλλογος σε όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά με τους Παναθηναικό και Αρη, έχει "μπει" μέσα (τα έξοδα ήταν περισσότερα από τα έσοδα)!

Η ΚΑΕ όρισε 5 ευρώ γενική είσοδο για το σαββατιάτικο (11/2) ματς με το Μαρούσι θέλοντας να προσελκύσει τους οπαδούς της ομάδας στο γήπεδο και να υπάρχει... ζωή στο "Παλατάκι" στο συγκεκριμένο ματς. Η εικόνα του άδειου "σπιτιού" του ΠΑΟΚ έχει γίνει συνήθεια, σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά μάλιστα για τον "Δικέφαλο" και γι' αυτό τον λόγο ουκ ολίγες φορές οι διοικούντες της ομάδας (αλλά και οι παίκτες) έχουν κάνει εκκλήσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να έρθει στο γήπεδο.

Μάλιστα αυτές είναι συνεχεία και αν δει κανείς πόσα εισιτήρια έχουν "κοπεί" στους φετινούς αγώνες της ομάδας θα καταλάβει το γιατί. Κάναμε μια μικρή έρευνα και σας παρουσιάζουμε τους -χαμηλούς- αριθμούς των καρτών εισόδου πως έχουν πωληθεί ανά ματς.

Αντίπαλος/ Εισιτήρια

Πανιώνιος 351

ΑΓΟΡ 200

Παναθηναικός 1.128

Αρης 2.299

Ικαρος 149

Καβάλα 170

Σολέ 275

Κίμκι 447

Ρίγα 160

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ