ΠΑΟΚ

Κοντομηνάς: "Θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε"

Κοντομηνάς: "Θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε"

Εγινε η κοπή πίτας της ΚΑΕ και στον Δημήτρη Κοντομηνά δόθηκε πιστό αντίγραφο του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης. Τι δήλωσε

Πραγματοποίηθηκε η κοπή της πίτας της ΚΑΕ (το φλουρί ο Μιχάλης Τσαιρέλης) στην οποία έδωσε το παρών ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Στον γνωστό επιχειρηματία μάλιστα δόθηκε και πιστό αντίγραφο του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης του ΠΑΟΚ ως τιμή έτσι για την φετινή βοήθειά του στον "Δικέφαλο".

Ο ίδιος δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίρνω το πρώτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και ίσως είναι μία τιμή που δεν μου αξίζει. Ολοι περνάμε δύσκολα αυτό τον καιρό, η οικονομική κατάσταση δεν είναι για όλους και φυσικά για τις ομάδες.

Ξέρω ότι η ομάδα και η διοίκηση πρέπει να αντιμετωπίζουν τα λάθη και τα σφάλματα που έγιναν παλαιότερα, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει γενικά στη ζωή όλων μας. Πληρώνουμε τα λάθη που έγιναν από το 1980 και μετά. Ελπίζω ότι το 2013 θα υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Ο ΠΑΟΚ που τα πηγαίνει καλά και είναι ήδη στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει την προσπάθειά του και να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Χρειάζεται η μεγάλη προσπάθεια των παικτών και των τεχνικών, της διοίκησης που έχει να αντιμετωπίσει τα οικονομικά κι εμείς θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, αν και τα πράγματα δεν είναι ρόδινα".

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, τόνισε από την πλευρά του: "Εύχομαι υγεία σε όλους, χαιρόμαστε που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό μας τον κ. Κοντομηνά. Εύχομαι για την ομάδα μας να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες το 2013, τόσο εξωαγωνιστικές, όσο και αγωνιστικές".

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, επισήμανε: "Αυτό είναι το πρώτο Κύπελλο που κατακτήσαμε στην Ευρώπη και με την δική σας παρουσία ελπίζουμε ότι αυτή η ομάδα και αυτός ο μεγάλος λαός θα ζήσουν ξανά μεγάλες στιγμές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ