ΠΑΟΚ

Κόνιαρης: "Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια"

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντώνης Κόνιαρης παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει την σεζόν όπως θα επιθυμούσαν όλοι στην ομάδα, τονίζοντας ωστόσο ότι πιστεύει ότι στο μέλλον ο "δικέφαλος" θα εμφανιστεί βελτιωμένος.

Ο Αντώνης Κόνιαρης ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής αντάξιος των προσδοκιών. Πιστεύει ωστόσο ότι σύντομα ο "δικέφαλος" θα δείξει το καλό του πρόσωπο, με την αρχή να γίνεται στον χθεσινό (18/11) αγώνα με το Ρέθυμνο , όπου η ομάδα πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό, με τον ίδιο να έχει 10 πόντους και 10 ασίστ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί του Ρεθύμνου, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε τα εξής: "Είχαμε μια κουραστική εβδομάδα, όμως δουλέψαμε σκληρά και πήραμε μια δύσκολη νίκη. Δεν θεωρώ ότι οφείλεται σε δίκη μου αύρα λόγω της Κρήτης. Παίξαμε πολυ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και είχαμε 22 ασίστ.

Η χρόνια δεν ξεκίνησε όπως περιμέναμε, αν και είχαμε δείξει καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας. Δεν θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Οι πολλοί τραυματισμοί και κάποιες συγκυρίες μας έφεραν σε αυτή τη θέση. Μπορω να διαβεβαιώσω ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις και στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ