ΠΑΟΚ

Καθυστερεί του Καλλέ που "βλέπει" εξωτερικό

Καθυστερεί του Καλλέ που "βλέπει" εξωτερικό
INTIME SPORTS

Η αναβολή στο θέμα του Νίκου Καλλέ, ο οποίος έχει προτεραιότητα να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας και το θέμα των συμβολαίων σε παίκτες που συμμετέχουν στο καμπ. Διαβάστε αναλυτικά.

Κι άλλο πίσω πάει το θέμα του Νίκου Καλλέ... Στην πλευρά του παίκτη υπήρξε η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι το... χειροπιαστό καθώς δεν έχει έρθει η δόση από τον ΟΠΑΠ.

Το αργότερο μέχρι τα μέσα του μήνα αναμένεται να εισπράξει το σχετικό ποσό η ΚΑΕ (εκτός κι αν υπάρξει κάποια καθυστέρηση λόγω εκλογών) και έτσι η συνάντηση προγραμματίζεται αφότου πάρει τα χρήματα ο ΠΑΟΚ (τα οποία περιμένουν πολλές πλευρές παικτών).

Πάντα οι εγγυήσεις για τον νεαρό σέντερ όσον αφορά τα οφειλόμενα παίζουν το πιο σημαντικό κομμάτι των διαπραγματεύσεων και εφόσον δοθούν, τότε μόνο θα συζητηθεί το ζήτημα της παραμονής του.

Στον ΠΑΟΚ ναι μεν θέλουν να πιστεύουν και ελπίζουν πως ο Καλλές θα παραμείνει στον "Δικέφαλο", ωστόσο ο παίκτης, ο οποίος φέτος έδειξε σε αρκετά ματς πως έχει βελτιωθεί, καλοβλέπει την προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Μάλιστα για την ακρίβεια είναι προτεραιότητά του να παίξει εκτός Ελλάδας, όπου τα πράγματα ειδικά στο οικονομικό είναι καλύτερα και πιο... σίγουρα.

Έτσι εφόσον υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση που τον ικανοποιεί, τότε ο Καλλές θα προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός χώρας. Κατά τα άλλα, όσον αφορά το καμπ (media day θα υπάρχει την Τετάρτη) που γίνεται στο "Παλατάκι", στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα δοθούν δύο-τρία συμβόλαια σε παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό. Ο Γιώργος Δέδας, έχουμε αναφέρει πως αρέσει στους κόλπους της ομάδας, πιθανότατα αυτό θα είναι το ένα συμβόλαιο (το άλλο ίσως ο Βαγγέλης Μαργαρίτης).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ