ΠΑΟΚ

Κάμπ... τέλος

Κάμπ... τέλος

Ολοκληρώθηκε το off season καμπ του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (27/6) με ένα ακόμη φιλικό

Ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη φιλικό το off season καμπ του ΠΑΟΚ. Οπως και την Τετάρτη έτσι και την Πέμπτη, οι παίκτες που έπαιξαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκαν με αυτούς του καμπ.

Για τους τελευταίους, τις επόμενες ημέρες τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί εάν θα υπάρξει παίκτης που θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ή εάν θα κληθούν καλαθοσφαιριστές για την προετοιμασία της ομάδας.

Στο μεταξύ τις επόμενες μέρες θα "πέσουν" οι υπογραφές του νέου τηλεοπτικού συμβολαίου, όπως προέκυψε από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ στο οποίο έδωσε το παρών ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως απασχολεί το θέμα της εγγυητικής που ταλαιπώρησε πέρυσι.

Για το καμπ η ενημέρωση της ΚΑΕ, αναφέρει: "Με ένα.. οικογενειακό διπλό, μεταξύ της ομάδας του ΠΑΟΚ και των παικτών που συμμετείχαν στις Off Season προπονήσεις των τριών τελευταίων εβδομάδων, ολοκληρώθηκε και το φετινό Off Season camp του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena.

Και στο σημερινό οικογενειακό… φιλικό, ο Χάρης Μαρκόπουλος κοουτσάρισε την ομάδα του ΠΑΟΚ και ο Παντελής Μπούτσκος την ομάδα των… επίλεκτων, υπό το βλέμμα του Σούλη Μαρκόπουλου, αλλά και του Νίκου Σταυρόπουλου.

Οι παίκτες που συμμετείχαν στο Off Season Camp αξιολογήθηκαν από τους προπονητές του ΠΑΟΚ και θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες εάν θα υπάρξει αθλητής που θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα ή εάν θα κληθούν καλαθοσφαιριστές για την προετοιμασία της ομάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ