ΠΑΟΚ

Καλύπτει υποχρεώσεις με τα λεφτά του ΜακΓκραθ

Καλύπτει υποχρεώσεις με τα λεφτά του ΜακΓκραθ

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αξιοποιήσει τα χρήματα του Ντόνι ΜακΓκραθ για διάφορες υποχρεώσεις, όπως για παράδειγμα το άρθρο 99

Τα λεφτά από τον Ντόνι ΜακΓκραθ αναμένεται να... αξιοποιηθούν σε διάφορες υποχρεώσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι "αναγκασμένος" να έχει πάντα το μυαλό του στα παλιά χρέη και σημαντικό μέρος των χρημάτων θα "πάει" σε αυτά.

Οπως λένε στον "Δικέφαλο" μάλιστα θα δοθούν ποσά για υποχρεώσεις για το άρθρο 99 και συγκεκριμένα στους Νίκο Κούβελα και Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Από εκεί και πέρα βέβαια διάφορα ποσά θα "φύγουν" σε μέλη της ομάδας, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τονίζουν πως υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να "κλείσουν". Οσο για την ενίσχυση; Αυτό που τονίζεται από στελέχη της ομάδας είναι πως δεν υπάρχει καμιά οριστική απόφαση για να μην πάρει παίκτη ο "Δικέφαλος".

Ωστόσο υπογραμμίζεται πως στη παρούσα φάση οι "ασπρόμαυροι" θα πρέπει να είναι συνεπείς σε διάφορα θέματα που "καίνε" (π.χ. στους παίκτες για να μην υπάρχουν... μουρμούρες αλλά και γιατί φυσικά κάνουν μεγάλη προσπάθεια) και μετά θα απασχολήσει το συγκεκριμένο ζήτημα (το οποίο έχει διάφορες... μεταπτώσεις μιας και μία "παγώνει", μία είναι πάλι στο επίκεντρο). Οσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, δίχως προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με την Καβάλα, με τους Χάτσερ και Μαργαρίτη να αναμένεται να αγωνιστούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ