ΠΑΟΚ

Καλή χρονιά με... κρασιά

Καλή χρονιά με... κρασιά

Διαβάστε για την μικρή γιορτή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της χρονιάς.

Μετά το τέλος της σημερινής (31/12) προπόνησης οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ πήραν μία όμορφη κασετίνα με το έμβλημα του ΠΑΟΚ που περιείχε κρασιά.

Οπως ενημερώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Στο γήπεδο και την παραμονή του νέου χρόνου, αλλά και την ανήμερα Πρωτοχρονιά! Αυτό είναι το πρόγραμμα για την ομάδα του ΠΑΟΚ, που το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 στις 4μ.μ., υποδέχεται τον Ηλυσιακό στο πρώτο παιχνίδι του νέου χρόνου και χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει. Για αυτό και σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena για την τελευταία προπόνηση του 2013.

Ο Απόλλωνας Τσόχλας απλά παρακολουθούσε λόγω του προβλήματος που έχει στο πέλμα, ο Μαργαρίτης συνέχισε το ατομικό τοΔυ πρόγραμμα και οι υπόλοιποι συνέχισαν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Μετά το τέλος της προπόνησης, όλοι οι παίκτες της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήραν μία όμορφη κασετίνα με το έμβλημα του ΠΑΟΚ και με κρασιά, που ετοίμασε οι Οινοποιία του Στέλιου Κεχρή, που και φέτος είναι στο πλευρό της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον Μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη, παρέδωσαν τα κρασιά στην ομάδα και ευχήθηκαν σε όλους.

Το ραντεβού τους ανανεώθηκε για την Τετάρτη το απόγευμα στο «Παλατάκι», την 1η Ιανουαρίου του 2014".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ