ΠΑΟΚ

"Καίει" το θέμα Ντελινικάιτιτς

"Καίει" το θέμα Ντελινικάιτιτς
INTIME SPORTS

Οριστική λύση στο ζήτημα των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο Λιθουανός, αλλά και ο Τοντόρ Γκετσέφσκι θέλουν στον ΠΑΟΚ

Τα οικονομικά ζητήματα στον ΠΑΟΚ είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την πλευρά του "Δικεφάλου" να θέλει να βρεθεί οριστική λύση στο ζήτημα των οφειλομένων στους Τόμας Ντελινικάιτις και Τοντόρ Γκετσέφσκι.

Ειδικά το χρέος στον πρώτο αποτελεί "αγκάθι" με δεδομένο πως έχει δικαιωθεί από την FIBA και όπως είχε τονίσει στο olaPAOK.gr ο εκ των εκπροσώπων του, Αρης Λυχναράς, κάποια στιγμή θα υπάρξει απαγόρευση μεταγραφών, την ίδια ώρα που "τρέχει" το θέμα της προσφυγής του Σκοπιανού.

Η πλευρά του "Δικεφάλου" ενήμερη για τις τοποθετήσεις του κ. Λυχναρά, αναζήτησε την πλευρά του παίκτη (όπως λένε άνθρωποι της ομάδας) το τελευταίο διάστημα για να δοθεί οριστική λύση στο θέμα, το οποίο είναι γεγονός πως "καίει".

Και φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ σχετικά με χρήματα που οφείλει η ΚΑΕ σε πλευρές παικτών. Ζήτημα (οφειλόμενα σε διάφορες πλευρές των καλαθοσφαιριστών) που το επόμενο διάστημα θα απασχολήσει δεδομένου πως θα "έρθουν" τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ, τα οποία θα αποτελέσουν μια "ανάσα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ