ΠΑΟΚ

Ήρθαν λεφτά και γίνονται καπνός για το άρθρο 99

Ήρθαν λεφτά και γίνονται καπνός για το άρθρο 99
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε την Παρασκευή (27/1) επιταγές από χορηγό που θα χρησιμοποιηθούν για αποπληρωμή παλαιών οφειλών. Ti γίνεται στα αγωνιστικά

Σημαντική ανάσα για το άρθρο 99... Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρέλαβαν την Παρασκευή (27/1) επιταγές από τον χορηγό Stamion μετά την υπογραφή των σχετικών νέων συμφωνητικών μεταξύ της εταιρίας και της ΚΑΕ.

Τα οικονομικά δεδομένα θυμίζουμε πως θα είναι μικρότερα για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτά που είχαν συμφωνηθεί και το ποσό που πάρθηκε σήμερα (27/1) είναι αλήθεια πως θα γίνει "καπνός".

Αυτό γιατί εξ ολοκλήρου θα δοθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας για την συγκεκριμένη ρύθμιση.

Οσοι έχουν λαμβάνειν χρήματα, έχουν ενημερωθεί πως θα πάρουν μέσα στα επόμενα 24ωρα μέρος των οφειλομένων που θα αφορά τον Δεκέμβρη του 2011. Να σημειωθεί πως κρατήθηκε ένα ποσό για το γεγονός πως οι προηγούμενες διοικήσεις δεν είχαν πληρώσει τα έξοδα από την μπουτίκ, αλλά και για προκαταβολές που είχαν πάρει.

Πάντως θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως ουσιαστικά η ΚΑΕ με αυτά τα χρήματα παίρνει μια προσωρινή ανάσα μιας και το θέμα είναι να βρεθούν και τα χρήματα των επόμενων μηνών.

Τα αγωνιστικά

Την Παρασκευή (27/1) τα οικονομικά ζητήματα απασχόλησαν ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο δ.σ. που υπήρξε, ενώ από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά σήμερα (27/1) δεν προπονήθηκε ο Στίγκερς (εννοείται ούτε ο Ντούβνιακ που έχει τεθεί εκτός για το ματς της Κυριακής), αλλά θα παίξει με τον Ηλυσιακό, όπως λένε στον ΠΑΟΚ. Ακόμη επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Καλαμπόκης και Καλαμπάκας, ενώ ουσιαστικά νοκ άουτ τέθηκε ο Τσακαλερης που δεν προπονήθηκε για ακόμη μια μέρα.

Ο Τζει Αρ Γκίντενς προπονήθηκε, δεν είναι απόλυτα έτοιμος (εκτιμάται ότι χρειάζονται άλλες 10 μέρες για να γίνει κάτι τέτοιο), αλλά στον "Δικέφαλο" λένε πως όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί (υπάρχει βέβαια μια μικρή ανησυχία για την κατάστασή του).

Για τον τελευταίο η πλευρά του παίκτη είναι ικανοποιημένη από τις εγγυήσεις που έχει πάρει σχετικά με αποπληρωμή μέρους των οφειλών την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο (28/1) μαζί με τσάρτερ της ποδοσφαιρικής ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ